Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[*DueLove*][15s Beta][Świetna mapa][Wiele pluginów][ZAPRASZAMY!]

Vampireq™

Serwer  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zwi?kszy? sloty czy od razu usun?? serwer?

• Zwi?kszy? sloty !
    • Zostawcie tak jak jest ! Suuper!
    • Usun?? serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
<=========
<================
<===============================
5b724ce4000af5554eaebd46.jpg
DueLove
enderman.png

Na początek historyjka!

Jako obywatel mojego nowo wybudowanego miasta , byłem zmuszony obejrzeć je raz jeszcze.
Po paru krokach zauważyłem coś dziwnego .. Lecz się nie przejąłem i wtem
ruszyłem dalej. Zaledwie kilka kroków i oczom nie wierzyłem. Znów! Kolejne drzewo, z brakującym pniem! Później okazało się, że takich drzew w okolicy było kilkanaście! Nie miałem pojęcia, kto mógł to zrobić. Załatałem kilka drzew, po czym ruszyłem z powrotem do miasta, wyjaśnić te dziwne zjawisko. Po krótkich rozmowach padła sugestia, że mogą to być szkodniki, a mianowicie Rybik cukrowy! Ten zjadacz drzewa mógł zaatakować nasz las. Postanowiliśmy ściąć te drzewa, które były uszkodzone, jak i kilka innych, aby znaleźć szkodnika.
Pierwszy dzień okazał się pechowy. Ani jednego nie znaleźliśmy. Każdy udał się do łóżka. Nad ranem ruszyliśmy ponownie, z zamiarem ścięcia dużej części lasu, znalezienia rybika jak i posadzeniu nowych drzewek.
Mimo iż pracowaliśmy ciężko, to nie udało się go odszukać. Ani jednego! Robiło się ciemno. W lesie w nocy było bardzo groźnie. Zawiedzeni, szybko skończyliśmy wkopywać ostatnie sadzonki i skierowaliśmy się ku miastu.
Byliśmy już niedaleko, gdy nagle zobaczyliśmy to, co było odpowiedzialne za niszczenie drzew!

Endermany! To one zabierały bloki drzew, przez co je niszczyły. Po co nie mam pojęcia, ale wiem jedno!
Czas na wojnę!

Pomóż nam !

Potrzebujemy Cie!

ipserwera.png
Adres IP: efe.owncraft.pl:8401 | duelove.gomc.pl
spec.png
Nazwa Serwera: DueLove
Wersja: 1.6.2
Typ Serwera: Hosting
WhiteList: Wyłączone
Tryb Gry: PvP
Ilosc Slotow: 15 [bETA Testy]
Zwierzeta: Wyłączone
Potwory: Wyłączone
PVP: Włączone
pluginy.png
10ndrnn.jpg
admin.png
[Właściciel|Administrator] ATBarter
[Administrator] adx52x
opis.png
Najnowszy serwer minecraft, który oferuje możliwość rozwijania się w świecie PvP, obiekty które go otaczają robią naprawdę ogromne wrażenie, serwer oferuje możliwość robienia sojuszy 2 osobowych.Serwer Typu PvP oferuje niezapomnianą zabawę, dodatkowo znajdziesz na nim Parkour i wiele innych wspaniałych atrakcji czyli cała masę rozrywki i minigier. Polecamy każdemu kto lubi cieszyć oko epickimi budowlami Powodzenia w grze!
----------------------------------------------------------------------------------
- /kit vip
W skład kit vip'a wchodzi zestaw żelaznych narzędzi, ulepszonych na efficiency 1, 16 ciasteczek oraz 2000$ dollarów.
- /baltop
Tą komendą sprawdza się największą ilość pieniędzy posiadanych przez graczy.
- /bal <nickgracza>
Używając tej komendy dowiesz się ile pieniędzy ma dany gracz.
- /mail
Możliwość wysyłania i odbierania mail'ów.
- /msg <nazwagracza> &
Pisanie na kolorowo w wiadomościach prywatnych.
- Pisanie &1-9 oraz &a-e oraz &k
Pisanie na kolorowo po czacie.
- /whois <nazwagracza>
Możliwość sprawdzenia gracza.
- /tpa
Dostęp do komendy /tpa
- /hat
Bonus, który dodaje możliwość noszenia itemu, jako czapki.
- /itemdm
Sprawdzanie ID przedmiotu trzymanego w dłoni.
- /ignore <nickgracza>
Zdolność ignorowania danego gracza.
- /back
Dodatkowa opcja teleportowania się do miejsca swojej śmierci.
- /sethome <nazwa>
Opcja posiadania większej ilości sethome'ów, mamy na myśli pięć.
Dodatkowe korzyści z posiadania VIP'a:
- VIP nie będzie wyrzucany z servera za bycie AFK
- osoby na /vanish'u są widzialne dla VIP'ów
- Specjalna rezerwacja slota dla VIP'a
- Zachowanie się exp'a po swojej śmierci !
- Możliwość zmieniania pogody, pory dnia, lub uleczenia się za pomocą tabliczek umieszczonych na spawn'ie
- Wyróżniający się prefix !
- Dostanie drugiej działki za free !
- Unikatowa klasa na MobArenie
- Wsparcie od team'u za pomoc w utrzymaniu server'a !

banner_560x95.png?random=638853

Opublikowano

servera nie polecam admin niby 18+ a zachowuje sie jak gowniarz -.- mialo byc normalne pvp a on oczywiscie jak przegrywal wzial mieczyk sharp 5 nie polecam leci wielki -

ov4u.jpg

Opublikowano

serwer dno, admini 18+? chyba za 6 lat. mam atbaretra na skypie, wiesz co ;p nie zaniżaj poziomu minecrafta, zbuduj własną mapke i tym się pochwal a nie chłamem z internetów

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Strasznie słabą macie mapke -.- same ss zniechęcają do wejścia na serwer!

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Serwer fajny , nie wiem czemu tak zrzędza ;/

Plusik

PS : Jest rekrutacja na np. Budowniczego ?

;) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwer jest tak bardzo ch*jowy, że muszą się reklamować na innych serwerach. Przykładowo dzisiaj o 17:50 wbił gracz o nicku AdminFajnySerw i zaczął spamować "Waszym zajebi*tym ip, do waszego zajebi*tego serwera". Nie polecam, spawn tworzony na flatlandzie. Dziękuje do widzenia, pozdrawiam moderator serwera x. Nie zalecam się reklamować na dużych i dobrze prosperujących serwerach. ~ Cz4rt3kPL

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Możesz nie uwierzyć , ale żaden z nas nie przeprowadzał takiej "kampanii" hehe . Na serwer pvp nie wydaje mi się aby było potrzebne coś więcej niż flatland ... :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Uwierz mi, ktoś z was lub któryś z waszych "super fanów" to zrobił i zalecałbym ukaranie go lub siebie jeżeli kłamiesz. :)

911001425911918417398.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...