Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozesz troche jasniej bo nie do konca rozumiem pytanie, ale jezeli myslimy o tym samemy to mysle ze jak wiekszosc postaci poniewaz moze uzyc skilli

x

Opublikowano

Czy to prawda że sura wp ma większe dmg z buta ?

Nie to jakiś mit.

Możesz sobie porównać np. Bijesz w mobka z buta i zadajesz x obrażeń , a po chwili wbijasz na boja i bijesz znowu w tego samego mobka i widoczne będą większe dmg.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wiecej zadajesz z konia, a jezeli o to ci nie chodzi to sie rozpisz troche i wyjasnij o co ci chodzi

własnie , mi wydaje się że coś Ci się pomyliło ;] jeszcze nie spotkałem się z przypadkiem , że jakakolwiek klasa postaci w metinie ma wiekszy dmg z konia niż z buta ;]

Rzeczywistość walk ulicznych, powstanie,
biało-czerwona opaska na ramię,
schowany w bramie powstaniec,
butelką z benzyną rzuca w czołg,
z dedykacją skurwysynom

Opublikowano

Od zawsze więcej biło się z konia. Chyba że np masz postać na b. dużym lvlu i jej statystyki - zręczność i siła wyrównały się ze statystykami które ma koń - wtedy to już nie ma prawie żadnej różnicy czy z koniem czy bez.

Działa to też wtedy gdy masz postać która nie ma nawet 1 lvla konia, a ma np pieczęć wierzchowca np tygrysa bengalskiego. Wówczas jak siadasz na wierzchowca to nie rosną ci statystyki i masz taki sam DMG bo nie masz konia a koń dodaje zręczności i siły.

who cares?

Opublikowano

Nie wiem kto Ci takie głupoty wmówił, grałem wp'kiem ponad rok i wiem że z konia jest kilka wartości ataku więcej, na pewno nie odwrotnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...