Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HTC Hero Wgrywanie nowszego androida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Htc Hero Era G2 touch (w terminal emulator wyskakuje # więc zrotowany prawie napewno)

Wersja oprog. układ.

2.1-update 1 (tak pisze w informacjach o oprogramowaniu chyba chodzi o to że system android mam 2.1 : D

Chciałbym zaktualizować mojego androida z 2.1 (chyba) do przynajmniej 2.2/3. Ale zupełnie nie znam sie na romach, jakichś wipe itp. (jak szukałem informacji to o czymś takim pisali) Wogóle nie wiem o co chodzi z tym więc proszę o dokładną instrukcję krok po kroku z wyjaśnieniami : )

I jeszcze jedno może głupie pytanie, ale czy po zaktualizowaniu androida do np 2.2 będą mi chodziły gry lepsze np. Hill Climb racing lub jetpack joyride bo gdzieś czytałęm że od androida 2.2+ te gry są a teraz mi w android markecie nawet się nie pokazują a jak ściągne i zainstaluje z SD to błąd wywala.

Z góry dzięki, chętnie daje lajki c:

Ps. Jeżeli o czymś zapomniałem to piszcie.

Opublikowano

Witam

telefon ma 500 mHz clock i 288 mb ram wiec jest na poziomie mojej drukarki laserowej hp z ps :D

Nie spodziewałbym się po nim cudów

Do tematu: GOOGLE NIE BOLI!!!

http://forum.android.com.pl/f29/tutorial-1-click-root-for-almost-all-android-phones-21303/

DO tego CyganMod

http://forum.cyanogenmod.com/topic/2059-cyanogenmod-600-for-htc-hero-gsm-alpha-preview-test0-0703/#entry19413

I na koniec piszę do wszystkich odpowiadających na pytania "eeeeej mam taki telefon i nie umiem użyc google i znaleźć romu !!"

Proszę nie odpowiadajcie na nie bo to już lenistwo i czekanie na gotowizne ! To moja ostatnia odpowiedź w takim temacie bo mnie to wkurwia !

Pozdrawiam

11967467.jpg

Opublikowano

Fajnie że jest silny jak drukarka xD Ale po 1 zakładam ten temat bo mnie google nie boli szukałem troche czasu w google i nie mogłem znaleźć bo w 1 temacie tak jak pisałem wogóle nie rozumiem co to wipe, co najpierw zainstalować, co z tym potem zrobić jak ten rom wgrać a w jakimś innym temacie piszą znowu że nie ma pewności że zadziała na innym telefonie niż samsung itp. Wgl w tym 1 linku co podałeś jest jakiś poradnik jak zrotować a ja mam root a ten CyganMod pobrałem narazie stąd

Latest version: 6.0.0-Hero Alpha0 - 10/05/2010

Download: http://www.4shared.c...lpha0-sign.html

Mirror:

MD5Sum: b37e7dde02ecf25e1976a7e869fd20d2

i mam tylko to narazie ale co teraz z tym zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...