Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Picki 3v3

Fananis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , z kolegami mamy ochote grać rankedy 3v3.

Kogo najlepiej wybierać?

I czy brać jungle czy raczej nie.

Słyszałem że warto teemosa wybierać.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

@up

Wszystko ładnie pięknie a do "polecanych" nie dałbym Zed'a.

@@

oczywiście że jungle jest opłacalne, kiedyś z kumplami miałem dobrą passę na 3 ad bursty (fiora, master, sion) co dawało olbrzymią przewagę gdy przeciwnik nie miał stuna. Jeżeli chcesz wombo-combo bierz amumu lub nunu i wukong. Teamfight wygrany.

Teemo?

Niby dobry pick i w ogóle ale za sterami dobrej osoby, tyle ode mnie. :)

Opublikowano

Tanky ap albo ap z dobrym roamem na topie, w jungli cos tanky a na bocie też jakis off-tank coś jak cho'gath albo darius, i wygrane wchodzą łatwo, a cd. Teeto to w miare dobry pick na te mape, grzyby dają dużą kontrole ^^

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Na początku mało teamów gra z junglerem , więc polecam brać dwa tankowate postacie na linie , najlepiej z CC oraz żeby TOP to był APTANK .

Na jungle , polecam OFFTANK'a , a na BOT'a TANK'a ( zadającego jakiś DMG , np . darius )

Opublikowano

Dziwne ze nikt nie wymienil zyra ktora jest strasznie mocna na 3 v 3 a teemo duzo daje bo macie wizje na cala mape ;-)

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Dziwne ze nikt nie wymienil zyra ktora jest strasznie mocna na 3 v 3 a teemo duzo daje bo macie wizje na cala mape ;-)

Zyra jest dobra na 3v3, jeżeli masz zamiar starać się mocno o ochrone turretów, pozatym żeby nią grać tutaj musisz mieć ogarniętą ekpię, i potrafić nią grać, ale tak osobiście to wolałbym jej nie pickować, bo wejdzie pierwszy lepszy off tank, nie trafisz " e " i giniesz :/

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...