Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dziwne

Tiqella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to nie jest dziwne.

dziwne.PNG

* Po pierwsze. W skład Każdej drużyny MUSI wchodzić taka sama liczba bohaterów.

* Po drugie. (Najdziwniejsze) Rozgrywka nie może trwać dłużej niż 7 minut !!!

* Po trzecie. Liczba członków drużyny MUSI być większa niż połowa maksymalnej liczby graczy na danej mapie.

Np. w Twisted Treeline (3 na 3) musi być przynajmniej 2 graczy w jednej drużynie (stosując się do punktu pierwszego) (nie mogą być boty) by dostać Pd i Pz .

Jeśli chodzi o Summoner's Rift, Howling Abyss, The Crystal Scar (wszystkie 5 na 5) to musi być przynajmniej 3 graczy (nie boty) w jednej drużynie by dostać Pz i Pd.

Dziwne prawda.
Według mnie Riot Games trochę przeholowało.

Opublikowano

Zmienili to ze względu na to że robiło się customa 3v3, ty vs soraka, brało się cokolwiek i wygrywało się przed 10 minutą (nie wiem dlaczego sie dostaje IP albo PZ tylko do 7 minuty ) co dawało nam najszybszy sposób na wbijanie lvla, tak mi sie przynajmniej wydaję.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Bardzo dobrze

Brawa Riot ! Wkońcu coś wymyślili aby wasze refboty zastopować ;] ja jestem do tego pasywny ponieważ nie uzywam zadnych botów do levelowania

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Nie powinno być "rozgrywka nie może trwać krócej niż 7 minut"? Sprawdzi ktoś na angielskiej wersji?

Serio w drużynach nie mogą być w większości boty?

Bez sensu, za jedyny szlachetny tryb 1vs1 nie będzie ip :C

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ale zastanawia mnie czemu gdy gramy dłużej niż 7 minut to nie dostaniemy Pz i Pd

Opublikowano

bmd4.jpg

@2up: Prawda. Poszedłem sobie taką gierkę dla testu 1v0 custom mid push do końca. Polskie tłumaczenie ssie jak w każdej grze. Gra musi być dłuższa niż 7 minut.

Widzę, że jakiś modek jest nadgorliwy i psuje innym dobry humor :3 Pozdrawiam naszego przyjaciela :) Polecam zapoznanie się z definicją "offtopic'u", oraz aksjologią jego szkodliwości i jej braku w danych postach. :3 Nie, nie przetłumaczę na język "prostszy". Zgaduję, że zostanę zflejmiony za ten dopisek, ale nie lubię zbędnej biurokracji. Zamiast doprowadzać do banów dla ludzi, którzy mają to totalnie gdzieś, można zająć się sprawami ważniejszymi. Just sayin'. Dobra rada. ;)

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...