Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk] [Easy/Medium] [Nowa Prezka]

Bum3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na serwerze przydałby się balans postaci.. jest nadal wiele bugów, jak np. bronie.. to jest już masakra..ja jednak nie zagram kolejny raz, gra jakieś 100 osób i ja się im nie dziwie. ;)

+ zajebał strone c**morce

Opublikowano

Admini daja eq z navi :) . Mi dali Noz Chwaly 999 sr 999 um 999 potwory 999 ludzi i zbrojke 999 miecze 999 dreke 999 sztylety 999 strzaly i co ?

Serwera nie polecam dla tego to co wymienilem up i dla tego ze jest taki low exp na 140 do 151.

1601429.jpeg

Opublikowano

Co ty pierdolisz skurwysynie?

Strona jest ogólnie dostępna od 2011 roku na Tureckiej stronie hejterze szkoda mi Cię bardzo, balmora ma ją z Tureckiej strony takie same skrypty są, wybacz nie wyszło Ci suko bijacz ;*

ehh, kolejny przydupas..

serwer syf i tyle, sheila to gówno, w m1 o 14 w sobote było 6 ludzi w m1 (śmiech) ciekawe czy w poniedziałek dochodzi do 50 graczy. :D

jeżeli juz tak bardzo chcecie grać to grajcie ninją, ma tu najlepiej ( magiczne dmg w sztyletach ) a najsłabszy jest body/szaman/hell/wp/bm + arch

Opublikowano

gówno nie serwer.. odradzam ze względu na administracje... Tylko liczy haj$ z is'u chwali się mamie i tacie, a potem wydaje na kredki i zeszyty.

@aw w ile wbiję 151? na bugu można więc zajmie to 30min? ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...