Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót MYTH ONLINE! 300+ graczy min.

Kenwood25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZBIERAM EKIPE NA GRE! Przewidywalny start ma wynieść jakieś 300+ graczy

IP TS: xxx

Tworzymy
gildię i podbijamy :) Kto chętny to zapraszam . Póki co jest nas 2 ,
zaraz zbiera sie stara ekipa to będzie nas więcej :)

Opublikowano

Team tego myth to fail ! 2 m/c temu miał ruszyć i co ? chu. im z tego wyszło !! Szkoda czasu na ten serwer !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Tylko że oni już startują dzisiaj więc wiem że miał ruszyć dawno temu serwer, ale tyle aktualizacji dodali więc wreszcie ruszają :)

Konta można było rejestrować ale po spam zakładaniu kont, email sender im padł bo 750 kont w godzine nie całą poszło, w krótkim czasie

Opublikowano

Tylko zobacz na epvp jaki był na nich hejt ! Mieli wystartować, dawali w ch.. info itp a co się okazało dupa ! 0 informacji a ludzie cały czas czekali ( około miesiąc ) !

Nie zdziwię się jak teraz będzie tak samo !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Jeżeli ruszy (od) dziś wieczór (do) jutra rano - to się wkręcam ;). A jeżeli nie to szukam dalej. Podobno jeżeli to pójdzie to Legacy tam wchodzi ;). A z nimi pewnie też GameWarriorS , także będzie masa osób na serverze, bo każda z głównych gildii zaprasza swoje unie ;p.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Tylko zobacz na epvp jaki był na nich hejt ! Mieli wystartować, dawali w ch.. info itp a co się okazało dupa ! 0 informacji a ludzie cały czas czekali ( około miesiąc ) !

W sumie jak nie wiesz to nie pisz. Myth online to od nich zaczely sie rozne update jak myth town czy constantinopol FORTNESS wiec jest to ogarniety naprawde team zlego slowa na nich nie powiem ich poprzedni serwer byl niezly mial caly czas 200+ graczy (bez bota) co jest wynik niezly. sciagam i sprobuje

Opublikowano

polecam serwer!

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Nie spinaj się tak , wystartował i było grubo ponad 400 osób dziś w nocy ... Team , nie wiem co do niego masz , ale takiego drugiego silka nie ma ... To nie jest serwer cs'a ze sobie postawisz pliki i odpalasz ... Potrzebowali czasu , trudno , na pewno wykonali prace które mieli wykonać w tym czasie lepiej , jak team'y naszych polskich serwerków , które padały po miesiącu , a nawet szybciej ;)

Opublikowano

działa, tylko na razie tylko na jedno konto... Próbuje wykminić jak odpalić multiclienta.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...