Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dozorca...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<--- REKLAMA

<--- REKLAMA

<--- REKLAMA

<--- REKLAMA

<--- REKLAMA

<--- REKLAMA

<--- REKLAMA

<--- REKLAMA

Witajcie... Mam dość dziwny problem z którym wcześniej sie nie spotkałem i za razem zadziwiający, ale mam szansę się podszkolić w tym kierunku, a więc: Mam sobie zwykłego dozorcę, bez żadnych banków i tak dalej, tylko taki jak na zwykłym PL/SG... Wkładam, wyciągam sobie item'y normalnie... Ale gdy chcę przenieść np ze slotu 1 do slotu 2/3/4 broń lub jakiś inny item to w przeciągu 2/3 sekund wywala mi game... Czy wie ktoś czym może być to spowodowane? Syserr game jest czysty, syslog też... Tylko DB wywala coś takiego:

SYSERR: Sep  7 15:00:25 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 22
SYSERR: Sep  7 15:00:25 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 20
SYSERR: Sep  7 15:00:25 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 23
SYSERR: Sep  7 15:00:25 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 21
SYSERR: Sep  7 15:00:46 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default
SYSERR: Sep  7 15:00:47 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Column 'name' in field list is ambiguous
query: SELECT pid, name, date FROM monarch_candidacy a, player b where a.pid = b.id
SYSERR: Sep  7 15:00:47 :: Load:  DirectQuery failed(SELECT IP_FROM, IP_TO, COUNTRY_NAME FROM iptocountry)
SYSERR: Sep  7 15:22:38 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 20

Pomoc nagradzam lajkami, wszelką pomoc.

Dołączam film:

Opublikowano

jakie dify wgrywales w game?

Diff na max Hp przy wstawaniu chyba, to diff od Ciebie o ile się nie mylę ale nie mam pewności, poza tym żadnych diffów nie wgrywałem chociaż...

Mam diff na wstawanie po 1 sek.;p

Ale ten diff na MaxHp po wstaniu na pewno tego nie zrobił, bo przed jego wgraniem ten problem też był.

Wrzucę jakiś inny, oryginalny game i wtedy może zadziała, bo jeśli nie to muszę jakoś zablokować przesuwanie itemów w dozo, a nie wiem nawet jak to zrobić... o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...