Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić ? :D

spedalaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Otóż mam pytanie co zrobić żeby nie ciął się LoL chodzi mi o to że po ładowaniu postaci do gry już na pełnym ekranie muszęczekać jakieś 2-5min na to aż gra mi się wczyta i pokaże się moja postać i cały team , Lecz jak już wejdę team jest już na midzie itp xD Dalej mam problem podczas gdy moja drużyna Przegra lub Wygra klikając kontynuuj mam kolejną dawkę nerwów xD Bo zanim się pokaże tabela wyników koledzy zapraszą juiż do następnej gry . Mam stary komputer : 1,80GHz , Karta GeForce 8400GS , 1GB RAM Proszę o pomoc lub podania linków do jakichś tematów na forum i proszę bez zbędnych komentarzy Kup nowy komputer .

KonikPolny4E_eune_48_1_logo.png

Opublikowano

użyj ccleanera,advenced system care oraz ustaw wszystko na min.Spróbuj także podkręcić lekko Ram/Procesor/Grafikę.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

to nie mam pojęcia co jest nie tak. ale jak jesteś z puław to Ci mogę kompa sprzedać który działa 2x szybciej niż twój jak jesteś z puław xD

wiem, zrób defragmentacje (mój komputer - właściwości dysku C - narzędzia czy jakoś tak - defragmentuj, musi pomóc)

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

zainstaluj advenced care i z niego defragmentuj,usuwaj wirusy i czyść ram ... a do podkręcania łap link :

http://www.mpcforum.pl/topic/993523-tutorial-maxymalne-fpsybrak-niebieskiej-mgly-i-mega-przyspieszenie/

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nic to nie dało Defragmentowałem itp itd mam 40 fpsów tera na b.niskich ustawieniach ale nagle spada do 5 i nie da się grać

KonikPolny4E_eune_48_1_logo.png

Opublikowano

Game booster od razera i wylaczyc wszystkie g*wna ktore spowalniaja kompa. Wejdz jeszcze do menagera zadan (ctrl+atl+delete) i zobacz czy czasem jakis zbedny proces nie jest wlaczony jesli tak to wylacz go. To tyle co moge ci poradzic. Ja tak robilem na starym kompie.

W czasie gry zmiejsz detale i wylacz wszystkie dzwieki w grze (nie wiem czemu ale to dziala i gra dziala plynniej jezeli wylaczone sa)

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...