Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana nieosiągalnej rozdzielczości

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejde od razu do sedna ...

Miałem Monitor kineskopowy, który obsługiwał rozdzielczości typu 1440x900 i więszke, w LoLa na nim grało się dobrze aż mi się nie zje*ał i byłem zmuszony na szybko kupić jakiś inny.

Udało Mi się wychaczyć po niższej cenie 17 calowy monitorek ( żeby był ). Tylko oczywiście tępy Ja skapnąlem się że 1280x1024 rozdzielczość nie będzie Mi odpowiadała.

Na Takiej rozdzielczości w LoL'a nie da się grać ... Na poprzednim monitorze miałem możliwość zmiany rozdzielczości na większe rozdziałki, i gdy np: Stałem na midzie pod swoją wierzą widziałem jeszcze duży obszar dookola, a na tym moniorze jak stoje pod swoją widze zaledwie kawałeczek tego przedemną.

I tu nasuwa się pytanie, czy da się jakoś zwiększyć rozdzielczosć w LoLu ?

Przynajmniej żebym lepiej widział całą rozgrywke, próbowałem w Config.cfg ale zmieniając dajmy nato na 1440x900 Wchodząc do gry Rozdzielczość zmienia Mi się na najmniejszą a w configu wyskakuje rozdzielczość 1024x768.

Kumpel mówił żebym się zaopatrzył w zoomhacka, ale czy to dalej działa?

No i chyba jest to ryzykowne

Opublikowano

Bot Of Legends i po problemie, bana nie będzie.

Topic:

Musisz zmienić poprostu swój styl gry aby dopasować się do tej rozdziałki oraz jak kolega podpowiada zainstaluj BOL'a i potem jak połowa diamentów płacz na supporcie że chciałeś tylko sprawdzić bo napewno kiedyś dojdą do tego jak to wykryć a jeżeli im się uda wykryć kto wcześniej tego używał będziesz w dupie ...

League of legends napisało że wszystkie skrypty zmiany boty itp. są zabronione i karane najwyższą karą banem permanentnym

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

A dałoby się na stałe oddalić kamere, bez bawienia się zoomhackiem w BoL'u?

@Edit

Ni ch*j nie da się do tego przyzwyczaić gra jest koszmarem, jeżeli zaczne z dołu jeszcze obleci ale dajmy na to dostane carry i wyje*ie mnie do góry to już kompletnie... Na odblokowanej kamerze nawet nie da się grać bo nie wiele pomaga na tej rozdzielczości -.-

Opublikowano

Niestety sie nie da, sam mam rozdzielczosc 1280x1024 i wraz z czasem sie przyzwyczailem i gra mi sie calkiem komfortowo. Jeżeli nie chcesz żadnego problemu to nie mieszaj i staraj sie przyzwyczaić. Może w sezonie 4 dadzą jakąś możliwość z oddaleniem kamery lub zwiększeniem rozdzielczość, MOŻE. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...