Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] m16a3 vs m416 vs aek, ktora najlepsza i akcesoria do nich?

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podałeś 3 najlepsze karabiny szturmowe w grze :)

M16A3 jest OP i jest najlepsza bronią ! Lecz jak nie chcesz być wyzywany od leszczy graj tak jak ja Aek 971 :) Aek jest zajebisty lecz ma tragiczne przeładowanie 2,8 s z nabojem, bez 3,6 s "coś takiego" :(

Aaa M416 jest jak m16a3 tylko wolniej przeładowuje :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

2X UP ciekawe co byś powiedział grając w BF2 czy 1942, tam jest długi reload a nie w BF3 ;)

A co do broni to najlepiej byś wyszedł jak byś sam wypróbował wszystkie 3 ale dla mnie AEK jest taki trochę hmm, no po prostu niezbyt mi się nim gra

Polecam M16A3, chwyt, jakiś holo albo 4x, ciezka lufa

LOL

Opublikowano

hmmm up chyba mi najlepiej odpowiedziałeś poprzednicy nie napisali akcesori ktore są wazne, a druga sprawa to na malych mapach typu kanaly sie troche dziwnie gra m16a3 dlatego ze wolno strzela aek duzo szybciej no nie wiem sam

edit; jesli wezme sobie celownik to zaden nie mniejsza dmg albo celnosci czy ma wplyw? czy te info po prostu jest do mnie tam co jest obok, a tak naprawde nic nie obnieza kazda klasa i bronia

Opublikowano

@UP Celownik nic nie pogarsza z tym że czym większe przybliżenie tym bardziej odczuwa się odrzut

A co do broni to jak widać sam sobie odpowiedziałeś ;)

Po prostu M16A3 brać na mapy większe np. Kaspijska czy firestorm a AEK na te mniejsze

AEK te same dodatki co M16

LOL

Opublikowano

M16A3 JEST OP i koniec tematu ! Dla mnie ten kto gra m16 jest nikim bo to jest bez sensu !

Dodam: Jak umiesz grać to każdą bronią będziesz cisną !

@UP2

Odwrotnie ! AEK długi dystans, m16 średni, f2000 bliski :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...