Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instaluje lola c++ error

masa998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Potrzebuje zainstalowac Microsoft Visual C++ 2005 ze by mi dzialal lol i inne gry potrzebujace tej wersji lecz w czasie instalacji wyskakuje error i nie mam pojecia o co chodzi i co zrobic :

SO3EQ.jpg

nie chce zadnych linkow do angielskich stron zwlaszcza prosze o pomoc piszac komentarz

Opublikowano

Nie wiem czy teraz dobrze pisze ale pluje sie o architekturę procesora który ma 32 bity podaj pełną specyfikację komputera od procesora po windowsa

Edit

Trochę poczytałem z tego co widzę to występuje ten problem jedynie w wersji 32 bitowej spróbój zainstalować to :

Link:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

Skan: Brak ponieważ to orginalna strona microsoftu

Edit 2:

Tutaj kolega z jakiegoś noname forum zrobił to w ten sposób

"Wczesniej gdy probowalem zainstalowac program to pod koniec instatacji pojawial mi sie blad zwiazany z tym ze wczesniej nie moglem zainstalowac tego konkretnego visuala i zaraz po wyskoczeniu tego bledu cala instalacja sie cofala. Po kilku godzinach rozpaczy wymyslilem (tylko sie nie smiejcie biggrin.png) cos takiego: specjalnie doprowadzilem do wyskoczenia tego bledu i w ciagu tej chwilki przerwy pomiedzy komunikatem a rollbackiem skopiowalem wszystko to co sie do tego miejsca zainstalowalo xD Potem tylko wrzucic na nowo tam gdzie powinno byc i dziala ^^"

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Edit: Nazwa systemu operacyjnego Microsoft Windows 7 Home Premium
Wersja 6.1.7601 Service Pack 1 Kompilacja 7601
Dodatkowy opis systemu operacyjnego Niedostępne
Producent systemu operacyjnego Microsoft Corporation
Nazwa systemu CZAREK-KOMPUTER
Producent systemu Acer
Model systemu Aspire 5750G
Typ systemu x64-based PC
Procesor Intel® Core i5-2430M CPU @ 2.40GHz, 2401 MHz, Rdzenie: 2, Procesory logiczne: 4
Wersja/data systemu BIOS Acer V1.12, 2011-07-11
Wersja SMBIOS 2.7
Katalog systemu Windows C:\Windows
Katalog systemowy C:\Windows\system32
Urządzenie rozruchowe \Device\HarddiskVolume2
Ustawienia regionalne Polska
Warstwa abstrakcji sprzętu Wersja = "6.1.7601.17514"
Nazwa użytkownika Czarek-Komputer\Czarek
Strefa czasowa Środkowoeuropejski czas letni
Zainstalowana pamięć fizyczna (RAM) 6,00 GB
Całkowita pamięć fizyczna 5,85 GB
Dostępna pamięć fizyczna 3,34 GB
Całkowity rozmiar pamięci wirtualnej 11,7 GB
Dostępna pamięć wirtualna 9,00 GB
Obszar pliku stronicowania 5,85 GB
Plik stronicowania C:\pagefile.sys

Moze jest jakas instalka lola ktora nie instaluje c++ 2005 lub instaluje wersje nowsza ?

Opublikowano

Spróbój zrobić to co napisałem oraz zainstaluj wszystkie sterowniki ponieważ z tego co widzę w tym błedzie to chodzi o to że procesor ma architekture 32 bitową lecz ten model ma architekturę 64 bitową

Edit: Nie nie ma

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Instalujac to co wyslales wyskakuje mi takze error : Error 1935.An error occurred during the instalation of assembly 'Microsoft.VC90.ATL,version="9.0.21022,8",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",processorArchitecture=:x86",type="win32".Please refer to Help and support for more information.HRESULT 0x9007054F.

nie ma jak to wszystko przepisywac jak mozesz napisz na gg 9952926 bedzie kompatybilniej niz piszac na forum nie bedziemy robic niepotrzebnego spamu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...