Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PermissionsEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak zrobić te prefixy i suffixy z permissionex, skoro chatmanager już nie działa no nowe wersje, proszę o pomoc a najlepiej link do poradnika z permissionex, chat i modifyworld HELP !

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Ale o jakie prefixy ci chodzi... przeciez prefix ustawiasz sobie w permissions ex i jest widoczny na chacie

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Nie potrzeba żadnych dodatkowych pluginów ?

I po drugie, dlaczego mam w plugins PermisionsEx na czerwono ?

graphic.png

Opublikowano

Nie potrzeba żadnych dodatkowych pluginów ?

I po drugie, dlaczego mam w plugins PermisionsEx na czerwono

Nie nie potrzeba zadnych dodatkowych pluginow,a permissions ex masz na czerwono poniewaz masz jakies bledy.. Przeinstaluj plugin permissions ex ,jak nie pomoze to zainstaluj najnowsza wersje,jak nie pomoze to wgraj plugin permissions ex jak bedzie wylaczona konsola a jak wgrasz to dopieru wlacz:)

Opublikowano

Nie nie potrzeba zadnych dodatkowych pluginow,a permissions ex masz na czerwono poniewaz masz jakies bledy.. Przeinstaluj plugin permissions ex ,jak nie pomoze to zainstaluj najnowsza wersje,jak nie pomoze to wgraj plugin permissions ex jak bedzie wylaczona konsola a jak wgrasz to dopieru wlacz:)

Nie działa mu dlatego, że pobrał złą wersję permissions, a plugin do permissions jest potrzebny, aby wyświetlały się rangi na chat, ja ci polecam EssentialsChat

Opublikowano

Nie działa mu dlatego, że pobrał złą wersję permissions, a plugin do permissions jest potrzebny, aby wyświetlały się rangi na chat, ja ci polecam EssentialsChat

Przeciez essentials chat jest odrazu wbudowany,lol co to za nabijanie postow;p

Opublikowano

Dobra, mam na zielono, ale po edycji permisji mam na czerwono, wszystko robię dobrze, w czym problem ? ;/

@Edit.

Gdy nie dodam users: to mam na zielono, teraz tylko jak dodać sobie grupę, bo nie mogę ;//

"don't have enough permission for group"

graphic.png

Opublikowano

Dobra, mam na zielono, ale po edycji permisji mam na czerwono, wszystko robię dobrze, w czym problem ? ;/

@Edit.

Gdy nie dodam users: to mam na zielono, teraz tylko jak dodać sobie grupę, bo nie mogę ;//

"don't have enough permission for group"

A po co dodajesz user:? nie trzeba tego dodawac ,to sie automatycznie zrobi gdy nadasz komus grupe ,range dajesz komende /setrank nick ranga

jak masz plugin az rank a bez pluginu az rank /pex user nick group ranga

Opublikowano

@Up

Error in command syntax ;//

Help !

Jaka wersja pluginu?? A moze wklej swoje permissions na pastebein.com i ja ci tam zrobie jak cos bedzie zle ,albo po prostu nie masz najnowszej wersji.

EDIT:

Ten blad moze byc zwiazany z tym ze zle robiles spacje w niektorych miejscach.

Opublikowano

Mam najnowszą wersje, nie wiem jak na tej stronie wkleić.

Sprawdzałem taką stronką i niby mam dobrze, krótki mam ten mój permission bo taki do testu, spacje robiłem

0

2

4

graphic.png

Opublikowano

Mam najnowszą wersje, nie wiem jak na tej stronie wkleić.

Sprawdzałem taką stronką i niby mam dobrze, krótki mam ten mój permission bo taki do testu, spacje robiłem

0

2

4

Wklej bo inaczej nie pomoge;( , po prostu wklejasz w ciagu ii tam jest zapisz czy cos w tym stylu

Opublikowano

i jak ?

Jak tam nic nie ma ,nawet rangi budowniczy xDD Musisz dodac..

Opublikowano

Jest ranga właściciel ;x

To dodaj range budowniczy i daj mu te permisje co u gory dalem.. i powinno dzialac

Opublikowano

Gdzie u góry ? xD

Lol nie ma mojego postu co dalem tam z 5 permisji...

dodaj permisje modifyworld.*

i essentials.build.*

i jeszcze worldguard.*

Opublikowano

@Up, a co to da ?

To moze ja zrobie sam ten folder i po prostu ci go gdzies wrzuce np na speedyshare ok? Tylko napisz jakie maja byc rangi co maja miec tzn jakie permisje ,jakie kolory rang itp

Opublikowano

To moze ja zrobie sam ten folder i po prostu ci go gdzies wrzuce np na speedyshare ok? Tylko napisz jakie maja byc rangi co maja miec tzn jakie permisje ,jakie kolory rang itp

Przejdźmy na pw .

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...