Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ValoriaMt2 [Dedyk] [Medium]

picek1234578

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka ohydna. Dodaj jakieś mapy, pety, mounty. Są jakieś dungeony? Od ilu serwer stoi? Jak z graczami, ile mniej więcej dziennie?

Opublikowano

w prezentacji nie opisałes prawie nic server jakoś mnie nie przyciąga i daj lepiej generator

+ jak z petami ?

Pety są :) Dropią z metków i bossów na 140lv lub IS ;)

Prezka ohydna. Dodaj jakieś mapy, pety, mounty. Są jakieś dungeony? Od ilu serwer stoi? Jak z graczami, ile mniej więcej dziennie?

Map etc. jest bardzo dużo , lecz my zostawiamy to do odkrycia przez graczy. Mount-ów też jest od kija :P Serwer dedykowany 24/7 !

pac_logo_header_transparent_800x200.png

Opublikowano

Prezentacja coś mnie nie przekonuje do gry, to tak jakbym grał w gre w ciemno ;) ani zbroje nie pokazane,ani bronie nawet handlarze :(

handlarzy dodałem w genku , a systemów nie chce zdradzać :) Chce aby były rzeczy , które gracze sami odkryją ;) System ulepszeń będziemy ulepszać , narazie są dodane 3 hwangi na każdą postać , lecz mamy już prawie skończone nowe zbroje , które dodamy pod koniec miesiąca , a co się za tym kryje ?? WIększy lvl oraz duuuuużo nowych map , więc Serdecznie zapraszamy na serwer !

Opublikowano

Medium/Easy a raty 200 % ? -.- z prezki praktycznie nic sie nie dowiedzialem NIE ZAGRAM.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Medium/Easy a raty 200 % ? -.- z prezki praktycznie nic sie nie dowiedzialem NIE ZAGRAM.

200% ponieważ lvl 140 , ogólnie expi się medium !

Edit : Serwer ON już naprawiliśmy bugi , ZAPRASZAMY !!

Opublikowano

hmmm raty 200% czyli 2 razy większe jak na pl... czyli 140 wbiję w 3 lata tak około? bo nie wiem..

@aw jak z broniami na 75lvl?

Opublikowano

Po co robić prezentacje w której nie ma informacji..

Niemogę ocenic serwera bo nie wiem jaki to serwer :)

ale jeśli tak wygląda prezentacja to serwer pewnie podobny dlatego nie zagram.

Pokaż system ulepszeń chociaż

41196912334212939960.png

Opublikowano

Proszę moda o usunięcie prezentacji serwera , z tego powodu ,że dzisiaj robimy duuuużą poprawkę serwera , oraz napiszemy całą zapowiedź od nowa :)

Opublikowano

Pobrałem klienta i chwilę pograłem, ale od razu rzuciło mi się w oczy brak 3 ręki.

Myślę że to poprawicie, bo nie mam zamiaru stać na spocie i zbierać yangi godzine ;)

Opublikowano

Pobrałem klienta i chwilę pograłem, ale od razu rzuciło mi się w oczy brak 3 ręki.

Myślę że to poprawicie, bo nie mam zamiaru stać na spocie i zbierać yangi godzine ;)

Wszystko zostanie poprawione + zostaną dodane nowości :) Myślę , że się do jutra wyrobimy !

Opublikowano

Na serwerze aktualnie trwają prace techniczne za utrudnienia przepraszamy ! Zostaną naprawione wszystkie bugi ,oraz zostaną usunięte , oraz dodane niektóre itemy do sklepów !

Opublikowano

38562726289004301882.jpg

Nie widziałem jeszcze serwera zeby miał w errorlogu wirusa albo w configu , widziałem ze miały niegroźne w bince ale nie tutaj , a miałem niemiłe wspomnienia z sality ... i raczej albo ogarnij swój komputer albo nie wklejaj wirusów do clienta ... bo ja jak raz wiem co potrafi sality zrobić z komputerem (format nie pomaga czasami-Sality po kolei zaraża wszystkie pliki .exe na komputerze , widze ze ten pan ma tego wirusa u siebie i prawdopodobnie nie wiedząc udziela go innym)

Każdy kto pobrał to gunwo polecam wejść na google i wpisać frazę " sality killer" i uruchomić skrypt ponad 50x albo KAŻDY , KAŻDY plik .exe na waszych komputerach zostanie zawirusowany

Opublikowano

38562726289004301882.jpg

Nie widziałem jeszcze serwera zeby miał w errorlogu wirusa albo w configu , widziałem ze miały niegroźne w bince ale nie tutaj , a miałem niemiłe wspomnienia z sality ... i raczej albo ogarnij swój komputer albo nie wklejaj wirusów do clienta ... bo ja jak raz wiem co potrafi sality zrobić z komputerem (format nie pomaga czasami-Sality po kolei zaraża wszystkie pliki .exe na komputerze , widze ze ten pan ma tego wirusa u siebie i prawdopodobnie nie wiedząc udziela go innym)

Każdy kto pobrał to gunwo polecam wejść na google i wpisać frazę " sality killer" i uruchomić skrypt ponad 50x albo KAŻDY , KAŻDY plik .exe na waszych komputerach zostanie zawirusowany

Proszę o jakieś wytłumaczenie od autora, póki co temat zamykam i usuwam link do strony...

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...