Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Logo gildii

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie

Gram na pewnym privie. Jednak nie idzie tam wgrać loga gildii..

Prosze mi nie pisac glupot typu usun mark itp. bo to jest oczywiste.

Kilka osob na tamtym serwerze (PandoraMT2) ma sposob na wgranie tego loga, jednak nikt nie chce powiedzieć, w serverinfo.py tez wszystko sie zgadza, port mark na CH1...

Nie wiem co może być przyczyna, licze na wasza pomoc

Opublikowano

Ale loga pojawiają się w mark, nawet te nowo wgrane, malo tego, w mark tych log jest bardzo malo, wgrac sie da, jest sposob, ale nikt nie chce powiedziec

Opublikowano

Logo gildii mają tylko te gildie, które zrobiły je kiedyś. Teraz jest bug, i niestety już nie wgrasz.

on ma racje

DAjcie mi perma !!!!!!

\

Opublikowano

Jeżeli nie da się ustawić loga gildii jest to tylko i wyłącznie w tym przypadku problem serwera. Nic nie zrobisz.

r3ePj8E.png

Opublikowano

To nie o to chodzi , że Ci którzy zrobili sobie logo gildi na początku serwera teoretycznie przed bugiem , to nie mogą zrobić później .

Bo kilka tygodni temu powstała gildia Gotha (EliteMt2) która ma również logo gildi jak oni to robią to nie wiem :) ale jest jakaś możliwość na 100%

Dla wtajemniczonych którzy powiedzą że Gotha to stara gildia otóż nie zrobili reaktywację całkiem nie dawno ;) i logo gildi mają :)

Opublikowano

To nie o to chodzi , że Ci którzy zrobili sobie logo gildi na początku serwera teoretycznie przed bugiem , to nie mogą zrobić później .

Bo kilka tygodni temu powstała gildia Gotha (EliteMt2) która ma również logo gildi jak oni to robią to nie wiem :) ale jest jakaś możliwość na 100%

Dokładnie, tez o tym mowie, na PandoraMT2 są 2 gildie, w tym 1 świeża i też mają logo.

Próbowałem zabawy jak się da, w MARK w pliki guild.eix/epk > Mieszanki z 2007 roku itp...

W pliki w root, i dalej nie wiem co jest przyczyną

Jeżeli nie da się ustawić loga gildii jest to tylko i wyłącznie w tym przypadku problem serwera. Nic nie zrobisz.

Kolego, jest jakiś sposób, skoro 2 gildie na serwerze mogą, to inni też

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...