Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft by zyczu vs mineshafter

Bronek41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym wybrał mineshafter ponieważ podobno w zycza jest keylogger i po zakupie premium pewnie byś stracił konto :\ nie podobno tylko na pewno po jego zainstalowaniu miałem włamania na konto origin ale już go nie mam i zmieniłem hasło i jest ok a przed pobraniem tego nie było więc..

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

ahhaaa ja uzywam minecraft by zyczu juz bardzo dlugo i jestem zadowolony

Tylko razy bylo pisane na forum ze zyczu niemial i niebendzie mial keyllogera!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Pomijając wszelkie wirusy/keyloggery.

Czy launcher je w ogóle ma, czy ich nie ma. Ocenię tylko launcher.

Luncher by Zyczu jest bardzo dopracowany. Tyle opcji ma i to mi się bardzo podoba.

Oprawa graficzna też bardzo fajna. Osobiście wybrałbym go.

343731479829004887779.png

Opublikowano

tak keylogger kradnie hasła do premek, mimo, że jest dla no-prem. Większej bzdury nie widziałem i jak miał ukraść hasło do origin, skoro keylogery przechwytują klawisze... Zycza jest lepszy, mam do niego kod java i wszystkie pliki

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Ja bym nie wybrał żadnego, a jeżeli już to mineshafter, bo ten życzu to jest jeden wielki keylogger, a dodatkowo mineshafter podpadł mi do gustu, i jak na razie nie mam zamiaru nic zmieniać.

Opublikowano

tak keylogger kradnie hasła do premek, mimo, że jest dla no-prem. Większej bzdury nie widziałem i jak miał ukraść hasło do origin, skoro keylogery przechwytują klawisze... Zycza jest lepszy, mam do niego kod java i wszystkie pliki

Zdekompiluj go i pokaż mi linijki kodu które wskazują na keyloggera. Bez dowodów powinieneś co najwyżej dostać dużego warna za spam...

(Zagłosowałem w ankiecie :P)

Opublikowano

@up to weź mi powiedz skąd ktoś mógł znać 15 znakowe hasło? które nigdzie nie było udostępniane ? ja wyraziłem opinię że wybrał bym mineshafter więc to nie spam i sam mi weź go zdekompiluj i pokaż kod to że ingeruje w pliki gry to nie znaczy że musi mieć wirusa przecież minecraft version changer też ingeruje w pliki gry i nie wyświetla mi że ma wirusa a przy życzu teraz tak ahh...

@3up jak ktoś używa non-premium a potem kupi premium to mu hasło przechwyci :p

@topic i tak bym dalej został przy mineshafterze dla mnie najlepszy i najbezpieczniejszy

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Mam premium, ale i tak się wypowiem,
osobiście kiedyś sprawdzałem Mineshafter i ogólnie wydaje mi się lepszy, co do Launchera od Zycza już z góry jest o nim zła opinia która przeważa, co daje o nim opinie sama za siebie..

Pozdrawiam,
SKmedix

sygna2014.png

Opublikowano

Zyczu - keylogger

Mineshafter - so good

Wysłane z Samsung Galaxy S3 Używając Tapatalk

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Opublikowano

Kup premium bo minecraft by zyczu jest poje**** bo kradnie konta !

No nie zeby co, ale ten luncher jest tylko na non premium...nie ma jak ukrac premki :)

No chyba ze umiesz zrobić z nonpremium premke i logowac się samym nickiem bez hasła :P

PS.: Polecam magic lunchera :P

w5cNAHm.png

Opublikowano

Zyczu kusi ładną oprawa graficzną i innymi dodatkami może już nie posiada keyloggera ale znajomi się na nim przejedli, jednak jeżeli masz non-premium to nie powinieneś się niczego obawiać Zyczu nie miał by interesu wrzucić ci jakiegoś wirusa na kompa.

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...