Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Game Master'ką na serwerze dedykowanym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pragnę zgłosić swoją skromną osobę na stanowisko Game Mastera. Mam na imię Marlena mam 22 lata.

Nie umiem opisywać swoich zalet, ponieważ moją najlepszą wizytówką jest po prostu poznanie mnie. Można pisac o sobie wiele ale nic nie zastąpi rozmowy z drugą osobą.

Dlaczego właśnie ja?? Chciałabym zmienić choć w drobnym stopniu świat metinowej społeczności, ponieważ kultura graczy jak i ich gra fair play pozostawia wiele do życzenia. Uważam się za osobę konsekwentną, mającą swoje zasady. Zawsze gdy pełniłam jakąś funkcję byłam osobą neutralną, bezstronną. Ponadto posiadam (moim zdaniem) fajne pomysły na eventy.

Jakie mam doświadczenie?? byłam administratorem forum na serwerze dedykowanym , oraz Game Masterem na serwerze hamachi, niestety serwer długo nie ustał z powodu braku sponsora. Posiadam team speak, więc jeżeli ktoś zainteresuje się moją kandydaturą to nie będzie problemu z przeprowadzeniem wstępnych rozmów. Kontakt podaję na GGadu 36595356

Pozdrawiam ~~~ Trissya !! ;)

[img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/388701402847318249447.jpeg

Opublikowano

Ja jestem w stanie uwierzyć w ten wiek, sam mam 25 lat (stary cap ze mnie), po czym wnioskuję, że mówi prawdę?

- Nienaganna gramatyka

- Konkretna i treściwa aplikacja na GM (porównajcie sobie podobne tematy gimbusów i zobaczycie różnicę).

- 1 post można wytłumaczyć na 3 sposoby:

#1 Ban na pierwsze konto

#2 Zapomniane hasło do konta na MPC

#3 Sami zaproponujcie coś.

Nie daję 100% gwarancji, że moje przypuszczenia co do prawdomówności są absolutne, ponieważ

mało która kobieta posiada TS (chociaż gdy byłem na Obsydianie w gildii DragonPath, zdażyła się jedna kobitka 42 lata, która siedziała z nami na Ventrilo do 2 w nocy :P)

Spróbujcie, porozmawiajcie, a się przekonacie, czy mówi prawdę :)

arijh2.jpg

Opublikowano

Witam!!

Widzę, że pod tematem zrobiło się gorąco. Myślę, że jeden post rozwieje Wasze wątpliwości;).

Kolego xPolishMe może uzasadnisz swoją opinię odpowiednimi argumentami? :)

Użytkowniku HANTARO już mówię dlaczego 1 post (choć w sumie jeden wpis mam jeszcze na swoim blogu MPC), posiadałam inne konto na forum (lecz nie pamiętam ani loginu ani hasła). Niestety tak już mam, że jeżeli długo nie korzystam z jakiegoś portalu, fora lub strony internetowej to moje konto "wisi w przestrzeni". Mam nadzieję, że moderatorzy wybaczą mi to MULTIKONTO.

Co do wieku, hmmm... myślę, że nie muszę nikomu niczego udowadniać, jeżeli dla kogoś jest dziwne, że kobieta ma nieco szersze horyzonty niż szpilki torebki i perfumy od Dolce & Gabbana, to już na prawdę nie jest mój problem:)

Myślę, że osoby zainteresowane kandydaturą będą miały okazję sprawdzić moje kompetencje oraz wywnioskować po rozmowie na ile lat im się wydaje:)

Pozdrawiam użytkowników MPC forum ~~~ Trissya!! :)

Opublikowano

Jasne, że mam ts i sprawny mikrofon:)

W innym wypadku jak mogłabym zgłosić kandydaturę na Game Mastera?:) rozwiązywanie problemów graczy poprzez pisanie nie jest zbytnio profesjonalne:)

Pozdrawiam:)

Ps. Prosiłabym o niedyskutowanie na temat mojej biografii pod tematem, bo dotyczy on czegoś innego. Nie widzę sensu zastanawiania się nad moją płcią, wiekiem i orientacją seksualną jeżeli nie jesteście zainteresowani moją kandydaturą:)

Opublikowano

@M0ntes, nie denerwuj się tak :D
To chyba normalne, że chcemy "przesłuchać świadka" ^^

Edit: Panowie, informacje w poście autorki sama prawda - informacje zweryfikowane i skonfrontowane z rzeczywistością)

arijh2.jpg

Opublikowano

potrafisz coś jeszcze? stawiałaś kiedyś serwer?

&

Niestety od strony technicznej nie posiadam żadnych umiejętności, ściemniać nie zamierzam:)

Opublikowano

Reff tematu!!

Ps. Ciekawe doświadczenie mnie spotyka, niektórzy admini jeszcze nie wiedzą jak serwer ma wyglądać, mają czystego clienta (albo i nie) a już chcą prezentacje na MPC forum pisać i za 7 dni później robić start....

Cisną się różne myśli do głowy, skomentuję delikatniej.... na takie propozycje nie odpowiadam.

Reszcie użytkowników MPC forum życzę miłej nocki ;)

Przepraszam za post pod postem i przyjmę z pokorą ostrzeżenie :)

Opublikowano

Problemy problemy i jeszcze raz problemy, nie musisie wierzyć czy ma te 22 lata, ja wiem że ma bo pisałem już z nią pare razy i powiem że jest fajną dziewczyną, nie wiem po co te komentarze jak chcesz uwieżyć że ma tyle, napisz do niej czy pogadaj z nią na TS. To tyle z mojej strony.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...