Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheaty w Worldzie, czy używać?

therock45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, patrząc na nfs obecnie, chyba się za niego wzieli, jest mało cheaterów, banują sporo kont łamiących regulamin. Troszkę bym sobie nabił części i tunery bym porobił, ale nie chce mi się jeździć pościgów i wyścigów. I tu moje pytanie: Czy opłaca się używać jeszcze gpwa (2 własne konta), czy narazie przystopować?, czy może szansa na bana nie jest wysoka z własnymi kontami i troszkę po oszukiwać ;)?

Opublikowano

Ja czituje od ponad roku.. lecz nie jestem zgredem który wk****** ludzi tylko czituje na FPLR bocie... , często też driftuje na hacku , podmieniam wozy też na hacku :D także ogółem wykożystuje prawie non stop hacki gdy jestem w grze.. i banem mi ani pachnie... czituj ile wlezie ale nie w wyścigach bo cie zgłoszą ok 30 razy i leżysz..

Opublikowano

Up

Na co ci te statystyki :P.Co do tematu podobno jak się użyje jakiegoś hacka np pursuit bot lub coś w tym stylu cofa drop lvl i kilka autek ;p

Opublikowano

Up

Na co ci te statystyki :P.Co do tematu podobno jak się użyje jakiegoś hacka np pursuit bot lub coś w tym stylu cofa drop lvl i kilka autek ;p

Jeśli widać w statach, że używałeś cheatów to nie można dojść do MPC RT :)

Podałem tylko info, żeby wiedział, że są efekty uboczne :P

HB5fLf7.png

Opublikowano

Z tego co wiem to narazie nie ma statystyk na single player, czyli QPWA Bott, czy FLPR są bezbieczne, nie hackowałem nigdy na multi, więc nie wiem jak to tam jest, wiem że jest spore ryzyko uzywania hacków na multi ;)

Zbieram +'y ;D

Opublikowano

Szczerze to powiem Ci, że zostawiałem boty nawet na noc . i nie wyłapałem bana aż do teraz :D Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...