Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakim serwerze zacząć Przygodę?

Dawid3K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po długiej bardzo długiej przerwie chciałem zacząć od nowa grę . Nie wiem na jakim serwerze można łatwo zarobić / i na jakim serwerze gra najwięcej osób. Chciałbym żebyście mi doradzili który serwer wybrać :)

Opublikowano

Najwięcej gra na Avalonie, ale ciężko ci będzie tam być dobrym..

Ja polecam Enigme.

Finesia pustki ;x.

Avalon to powinien zostać zamknięty;x na jakiś czas rejestracja ^^ tam już jest tyle osób.. że ciężko będzie osiągnąć coś.

Tanio na każdym serwerze nie wiem tylko jak na Finesii ale na Avalonie i Enigmie ceny są podobne.

Jedynie na Avalonie masz więcej osłonek itd;P łatwiej znaleźć no ale to nie powinno dziwić w końcu więcej osób.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Najwięcej gra na Avalonie, ale ciężko ci będzie tam być dobrym..

Ja polecam Enigme.

Finesia pustki ;x.

Avalon to powinien zostać zamknięty;x na jakiś czas rejestracja ^^ tam już jest tyle osób.. że ciężko będzie osiągnąć coś.

Tanio na każdym serwerze nie wiem tylko jak na Finesii ale na Avalonie i Enigmie ceny są podobne.

Jedynie na Avalonie masz więcej osłonek itd;P łatwiej znaleźć no ale to nie powinno dziwić w końcu więcej osób.

Nie chce byc jakis Pro. w pvp tylko chce expic :D

Opublikowano

Finesię mogę ci jedynie odradzić, ciężko jest o cokolwiek.

Ogólnie mało ludzi, cieżko jest się dorobić na handlu bo obroty niskie.

Jeżeli chodzi o ten wyższy poziom gry - w zasadzie sami łucznicy, draco/glacki famowe lub po znajomości, o eq, osłonki ciężko.

Glace wraca do sytuacji z przed wakacji - pusto - rajdu nie było od konserwacji kończącej event. Chociaż wszelakie dopy są rzadkością i szybko tępione, to taki mały plusik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...