Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tej karcie ?

tureter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka karta?

@UP

Szybszy :D

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

spokojnie wszystko już mam gotowe i ta karta się mieści bezproblemowo i zostaje jeszcze miejsce o tym pomyślałem.Chciałem tylko wiedzieć właśnie czy się opłaca, bo składając kompa przyoszczędziłem na procesorze stawiając na AMD (M3+ FX6300) i został mi tysiak na kartę ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

spokojnie wszystko już mam gotowe i ta karta się mieści bezproblemowo i zostaje jeszcze miejsce o tym pomyślałem.Chciałem tylko wiedzieć właśnie czy się opłaca, bo składając kompa przyoszczędziłem na procesorze stawiając na AMD (M3+ FX6300) i został mi tysiak na kartę ;)

No to opłaca się, bo w tej cenie masz jedynie 660Ti, a 670 jest dopiero za ~1100zł.

Opublikowano

Jeśli chcesz nową to ta karta będzie dobra. Ale pomyśl o używanej bo za około 1000zł można już mieć radeona hd 7970, który jednak jest trochę wydajniejszy. Tu przykładowe aukcje:

http://allegro.pl/najtaniej-gigabyte-radeon-hd-7970-1000mhz-i3515617604.html

I opłaca się zainteresować kartami gigabyte bo mają długą gwarancję.

http://allegro.pl/nowa-sapphire-radeon-hd-7970-oc-boost-edition-3072-i3517991859.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...