Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do 450zł

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę bardzo :

450zł

http://www.agito.pl/monitor-benq-21-5-led-rl2240h-gaming-2492-528179.html

530+ zł

http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/6100632

630zł

http://www.morele.net/monitor-led-iiyama-prolite-x2377hds-b1-30-dni-bezplatnej-gwarancji-na-badpixele-429971/

W tych dwóch droższych masz już lepszą matrycę ( IPS ), lepsze odwzorowanie kolorów, kąt widzenia itp.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

@UP taa, ten nr.1 świetny, ramka kilka cm w dodatku błyszcząco szara :> (chodzi mi tylko o walory estetyczne, technicznie byłby dobry) Z kolei w cenie tego drugiego ma 23/4 calowego IPS'a

BenQ GL2250 w tej cenie były dobry.

Opublikowano

Wiesz nie samą ramką człowiek żyje, liczy się jakoś obrazu. Na tym forum polecacie jeden na krzyż monitor i w dodatku TN'ka. Ten LG ma matrycę IPS.. Znajdz mi ten monitor 24 calowy IPS za 530zł..

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

24dnacg.png

Opublikowano

Ten LG to nie pełny IPS ;p Po za tym nie zauważyłem że to IPS. Miałem na myśli model IPS234V-PN jednak nie jest już produkowany i w sklepach aktualnie po 600-700 zł jest. ~pół roku temu można go było spotkać za ~550 zł

Jak tak sprawy wyglądają to ten co podałeś będzie dobry w tym budżecie

Opublikowano

GG ;xx

Poza tym taki fajny monitor to Benq GL2250, dużo dobrych opinii ma z tego co widziałem wczesniej.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Zapomniałem dodać, zależy mi na tym aby miał 21-23 cale

23 Cale porządny z matrycą IPS kosztuje 630zł ( podałem ci ). Masz też tańszy LG również dobry za 530, a niżej to same TN'ki, które w zasadzie niczym znaczącym się nie różnią.

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...