Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Jaka strona z serwerami dedykowanymi?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-.- to kosztuje 80 zł a taki syf i samuemu trzeba freebsd instalować. Serwer dedykowany musze mieć! Zawsze kupowałem do testów ten z ovh za 50 zł mam nawet ten za 200 zł na 12 miesięcy i wszystko jest git a teraz ovh ma problemy i serwer dedykowany będzie dostepny za 3 tygodnie -.- coś może innego?

Na tym za 200 zł trzymam swojego ts i serwer dedykowany (mam 7 graczy online!) kupiełm drugie ip ale nieraz zacina grę dla tych graczy (nawet tak jak terenzo mi pomógł to port pozmieniałem) więc prosił bym jakiś za 90/130 zł.

Opublikowano

Do testów chcesz to na MineServ.eu są VPS'y chyba za 120zł.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

na serwer testowy metin spokojnie wystarczy Ci serwer vps z exone, wielokrotnie moi klienci robili wlasnie tam serwer testowy zanim kupili maszyne pod serwer produkcyjny

Vortax. konfiguracja administracja zarzadzanie zabezpieczenia serwerow dedykowanych Metin2, aktualnie Thespia, Exalion, Longju2, Restia kontakt PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...