Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Zyczu oszustwo

cebulakx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem u niego rekamę za łaczną kwotę 330 zł

dał gwarancję na 20 tys wyświetleń na każdy dzień reklamy, początkowo było 18 tys, póxniej tylko 4 tys na dzień

zrealizował 60% reklamy, i nie chce oddać kasy mimo że nie spełnił warunków gwarancji, a cześć reakamy w ogóle nie zostałą zrealizowana.

Jako argumenty podaje rzecz wyyssane z palca.

Mimo że robi ponad 10 tys na relkamie strny zyczu i na launcherze to nie che mi zwrócić moich pieniędzy.

Co z tym zrobić?

('umowa' ustna jest wiążąca tak samo jak pisemna, on mnie poinformował o ten transakcji i gwarancji z niązwiązanej poprez mail)

//do moderatorów: proszę bardzo, nie ma tu żadnej prywatnej rozmowy z nikim.

lecraftlogo.png

Opublikowano

Spróbuj jeszcze z nim pogadać, jeżeli to i tak nic nie da to zgłoś to do odpowiednich jednostek. Jakby nie było kradzież zaczyna się od 3 zł +.

Opublikowano

Stronka działa.

Zrealizował 6 dni reklamy każdydzień reklamy nie spełniał 'gwarancji'

kupiłem jeszcze 5 dni reklamy nie zrealizowanyej
powiedział że odda za 3 i da 1 dzień gratis (2 dni uznał za nie ważne czy wtf?)

a z tych 6 dni 2 dni dały łącznie 8 tys wyświetleń (gwarancja była 20 tys na 1 dzien reklamy)

łaczna ilośc wyświetleń:60 tys reklama gwarantowała:120 tys wejść

jako rekompensatę za 200 zł chce mi dać 1 dzień relkamy gratis (teraz relkama ma 3k wyświetleń więc jest warta max 5 zl dziennie a nie 30zł za dzień - tyle płaciłem)

teraz launcher pobiera dużo mniej osób ze względu na to że już każdy ma wersje 1.6.2 stąd spadek wyświetleń.
oczywiście gość winą obarcza MNIE mówiąc że Google Analytics fałszuzje wyświetlenia :|

o dziwo pierwszego dnia pokazywał 16k a ostatnio 3k i wszystko się przekłada na ilość wejść na reklamy serwer.

Gośc ma mnie daleko, wziął kasę i mnie olewa uznajć temat za zamknięty

lecraftlogo.png

Opublikowano

Bo według mnie temat również zamknięty, oszukał Cię, chociaż to nie jest oszustwo do końca poza tym takich jest setki i nic nie zrobisz, umowa ustna jest niczym bo nie masz dowodów, że ją zawierałeś, tyle ode mnie.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Jeśli rozmowa nie została nagrana, to niestety ale nic nikomu nie udowodnisz i ta część pieniędzy Ci zwyczajnie przepadła.

Opublikowano

"Jeśli rozmowa nie została nagrana" jako dowód wystarczą maile, całość konwersacji była przeprowadzona poprzez maile.

Napisał że daję gwarancję ze po 4 dniu reklamy będize 80 tys przekierowań-wejść na stronę

po 6 dniach było 60 tys a on na to mówi że powinienme być zadowolony (zgodnie z gwarancją powinno być ich nie 60tys a 120 tys)

Po burzliwej rozmowie postanowił on oddać pieniądze z reklamy nie zrealizowanej (lol?)

w sumie zapłaciłem mu 180 zł(nie licze tych oddanych). Zgodnie z umową za to co dostałem winienem zapłacić max 60 zł.

=oszukał mnie na 120zł, reszty pieniędzy też nie chciał oddać. W wiadomościach mailowych jest opryskliwy i daje fałszywe argumenty mówiące za tym że się myle i powinienem być zadowolony.

Tak, wiem że tu nic nie zrobię

Temat powstał po to żeby uświadomić ludzi jaki jest ten człowiek

Teraz temat można zamknąć.

lecraftlogo.png

Opublikowano

Ta tam nie korzystam z takich launcherów i mam w dupie takich jak ten zyczu. Jebany oszust i tyle. Na przyszłość lepiej jakąś pisemną umowę zawrzeć, bo wtedy masz pewność, że jak nie wywiąże się z niej, to możesz to zgłosić :) Ale źle to zrobiłeś, więc zwyczajnie pieniądze przepadły i Ci nic nie musi oddawać. Gdyby był uczciwy to by oddał, ale po prostu jeśli ta sytuacja to prawda to wyszedł na pedała i tyle

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Zamiast męczyć o zwrot, ja bym poszedł od razu na policję, teoretycznie rozmowy przez e-maila wystarczyłyby, a uratowałbyś na przyszłość innych ,a dojebałbyś i zycza.

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...