Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IP

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na początku dodam, iż nie wiem w jakim dziale mam umiescic ten temat, z góry przepraszam jesli jest w złym miejscu.

Mam pewien problem, grając sobie w pewną gierkę przeglądarkową [smoki.nightwood] zrobilem multikonta, żeby zarabiać kasę.

Pewna osoba zaczyna coś podejrzewać, da się jakoś zrobić, żeby nie można było sprawdzić moich logów, np jakoś zmienić ip czy coś, żebym mógł logować się na mutlikonta że tak powiem bezkarnie.

Opublikowano

Używaj VPN'ów bądź Tora, lecz i tak rejestrowałeś sięz 1 ip więc .... poza tym jest jeszcze coś takiego jak "Adres MAC".

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Wytłumaczysz mi co to są te VPN czy ten tor? i co to adres mac? niby głupie pytania ale jestem zielony w tych sprawach :P strona anonymou*e.org faktycznie zmienia moje ip podczas wejscia w daną stronę?

da się jakoś wykasowaćte 'logi' ?

Opublikowano

Jak masz router to go zrestartuj, automatycznie zmieni Ci się ip, nie końcówka lecz początek.

Jeśli ma stałe ip (nie ma neostrady), to nie zmieni sobie automatycznie IP.

Wystarczy zmiana IP przez strony hells.pl lub hide.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...