Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Gra przeglądarkowa na telefon

Nydylier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zamiar stworzyć grę viawww na telefon, lecz mam problem brak z grafiką i doskonałym pomysłem.

A więc... Mam kilka pomysłów i przedstawię to w formie listy i procentów dopracowania:

-Symulator na styl "Sims"-60%

-"Pokemony"-60%

-ala "GTA", lub mafia-70%

-Shooter-50%

-Wyścigi-50%

Problem jest w tym, że nie mam za bardzo dopracowanego pomysłu, więc proszę o rady i pomysły.

Od Grafika wymagał bym jedynie dotrzymywania terminu i by grafika była w miare dobra. Jeżeli uważasz, że takie coś nie wypali, to jest tu już taka gra: www.tiwar.pl i jest jeszcze więcej ale już w innej wersji językowej.

Niestety niemam pieniędzy by płacić, a i tak będę potrzebował serwera, więc grafik zdobywał by jedynie doświadczenie i szlifował umiejętności.

Mam spore doświadczenie, więc powinno się udać.

Pozdrawiam, Nydylier!

Opublikowano

@UP, Wg. mnie lepiej zrobić grę na telefony, a ewentualnie później przystosować do PC, gdyż internet jest zapełniony grami viawww na PC, a w wersji "mobile" to żadkość

Opublikowano

No dobra postanowiłem tworzyć coś ala GTA, lecz nadal problem leży w braku grafika/graficzki... Grę będę tworzyć na własnym nowym silniku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...