Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kartą Graficzną (?)

Xtens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jakiś problem z chyba kartą graficzną (gts 8800 512mb) sterowniki niby wgrane i zaktualizowane, ale... jak chcę uruchomić grę wyskakuje mi Log....

dodatkowo....

O co chodzi .... ? :/

A i jeszcze takie pytanie co do ramu bo mam 2 kości ddr2 patriot 800mhz pisze 4GB ((2x2gb)na kazdej koci) to znaczy ze jedna kosc 2gb ? bo jak widac wyswietla mi tylko 4gb

post-208100-0-89782300-1378490355_thumb.png

post-208100-0-01096800-1378490372.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

[

Zbieram PLUSY :)) ++

Opublikowano

Mam jakiś problem z chyba kartą graficzną (gts 8800 512mb) sterowniki niby wgrane i zaktualizowane, ale... jak chcę uruchomić grę wyskakuje mi Log....

dodatkowo....

O co chodzi .... ? :/

A i jeszcze takie pytanie co do ramu bo mam 2 kości ddr2 patriot 800mhz pisze 4GB ((2x2gb)na kazdej koci) to znaczy ze jedna kosc 2gb ? bo jak widac wyswietla mi tylko 4gb

Toż to jest okno programu Experience który nie obsługuje nawet Twojej karty i na [...] Ci potrzebny tak naprawdę przy obecnej konfiguracji. :) Jak już instalujesz te sterowniki to byś wybrał instalację niestandardową, a tam odznaczył sterowniki 3D oraz ten śmieszny programik i nie musisz instalować żadnych poprzednich wersji sterowników. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...