Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wstrzymanie meczu ?

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się wstrzymać jakoś mecz ? Bo kiedyś ktoś tak robił.

Jak wpisuje /pause lub /p to wyskakuje tylko coś tam sending, i nawet jak wszyscy gracze to wpiszą to nic się nie dzieje.

Opublikowano

Tylko na turniejach, nigdzie indziej.

Nie wyobrazam sobie by to funkcjonowalo na rankedach/normalach czy na jakiejkolwiek mapie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Czyli jak utworzę "Draft Turniejowy" i zagram z kolegami to będziemy mogli wstrzymać?

Rozumiem, że na ARAM'ach 1vs1 się nie da ? Bo czasem jak z kims gram to zw potrzeba na chwilę czy coś:P

Opublikowano

Ale by była beka. Tu środek team fighta, a ty robisz pauze bo sraka Cię złapała. Nie ma takiej opcji i nie będzie. Coś słyszałem od kumpla, że w docie można zrobić głosowanie na czasowe zatrzymanie gry jak napiszesz powód, ale chyba mnie wkręcał. Sam to nie gram w dote to nie wiem.

Opublikowano

Ale by była beka. Tu środek team fighta, a ty robisz pauze bo sraka Cię złapała. Nie ma takiej opcji i nie będzie. Coś słyszałem od kumpla, że w docie można zrobić głosowanie na czasowe zatrzymanie gry jak napiszesz powód, ale chyba mnie wkręcał. Sam to nie gram w dote to nie wiem.

W docie nie trzeba żadnego glosowania poprostu naciskasz F9 i pauzyjesz tylko że każdy może wznowić ale zazwyczaj jeżeli podasz jakis konkretny powod bo nikt nie wznowi.

Opublikowano

Czyli jak utworzę "Draft Turniejowy" i zagram z kolegami to będziemy mogli wstrzymać?

Rozumiem, że na ARAM'ach 1vs1 się nie da ? Bo czasem jak z kims gram to zw potrzeba na chwilę czy coś :P

na customach jak wybierzesz draft turniejowy możesz pausować grę bez wgledu czy to jest 1vs1 2vs2 3vs3 4vs5 czy 5vs5

, ale przeciwnik może ją znowić komendą /resume

na turniejach graja na drafcie turniejowym ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...