Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] InstantServ.pl - Darmowy Serwer Co O tym Sadzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym bardziej Ci polecił kupić serwer za parę groszy, na pewno lepiej będzie ;)

Lub tak jak użytkownik wyżej fiberhost rozdaje serwery na miesiąc :)

Opublikowano

Styl jest ukradziony z fiberhost.. a na fiber host aktualnie jest promocja na serwery za darmo do mc 10 slotow na 30 dni wiec ?

Hahah styl ukradziony z fiber host ,po pierwsze to instaserv jest darmowym hostingiem od startu hostingu, pierw byl darmowy on a pozniej fiberhost i do tego to jest tylko promocja jakas a nie jak na instasev tam na zawsze jest darmowy,co to tematu to instaserv polecam nie ma zadnych haczykow itp ,i az 150 ramu na slot serio polecam

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Hahah styl ukradziony z fiber host ,po pierwsze to instaserv jest darmowym hostingiem od startu hostingu, pierw byl darmowy on a pozniej fiberhost i do tego to jest tylko promocja jakas a nie jak na instasev tam na zawsze jest darmowy,co to tematu to instaserv polecam nie ma zadnych haczykow itp ,i az 150 ramu na slot serio polecam

Żadnych ? Zrobiłęm serwer wyłaczyłem W-L wbijam i jeb nie jestestem dodany do wL -.- pozdro ;)

Opublikowano

Styl jest ukradziony z fiberhost.. a na fiber host aktualnie jest promocja na serwery za darmo do mc 10 slotow na 30 dni wiec ?

fiber host posiada ten panel co my a dlaczego? tu masz odpowiedz nozo.pl kazdy moze miec ten panel :) ps.. polecam nauczyc sie obslugi serwerow mc to tyczy sie pana od wl

Opublikowano

Co do tego się nie zgodzę ze stylem. Styl nie jest ukradziony. Styl dla fibera i instantserv'a zaprojektowała firma http://nozo.pl/

Opublikowano

Co do tego się nie zgodzę ze stylem. Styl nie jest ukradziony. Styl dla fibera i instantserv'a zaprojektowała firma http://nozo.pl/

poprawka przyjacielu.. panel zaprojektowala firma nozo.. styl robimy sami...

Opublikowano

polecam ten host sam mam tam serwer a po 30 minutach rozmowy z właścicielem hostingu dodał mi parę slotów i mb ram do serwera więc warto tam załozyć serwer naprawdę

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...