Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pompki, Pytania o Dziewczynę

bambish123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytania, wszelkie hejty i trole będą zgłaszane.

1. Wczoraj postanowiłem, że będę robił pompki rano i wieczorem. I teraz pytanie robić jedną serię np. 20 pompek rano i wieczorem czy dwie serie? A do tego jakie pompki robić wąskie i szerokie?

2. W tym roku jestem w technikum i poznałem dziewczynę oczywiście jest z mojej klasy, 2 dzień w szkole zapoznałem się z nią, powiedziałem jej cześć i jak się nazywam ona rownież się przedstawiła. Dziś na ostatniej lekcji po wejściu do klasy siedziala sama w ławce więc podszedłem i usiadłem z nią w ławce i rozmawialiśmy sobie. I tu mam pytanie o czym mam znią rozmawiać na przerwach, jak zażartować itd. bardzo podoba mi się i postanowiłem w bliższym czasie zapracować na jej nr. telefonu teraz raczej nie bo krótko się znamy. Czyli tak o czym z nią rozmawiać na przerwach, po szkole idąc z nią, jak zażartować chodzi mi o to aby podtrzymywać rozmowę.

Opublikowano

1. Robienie pompek co 10 godzin to Ci nic nie da... poświęć sobie 30min dziennie wieczorem lub z rana i rób 20-30pompek po 4 serie albo 5.

Szerokie rób jak chcesz na klate bo czym szerzej tym bardziej klata pracuje.

Opublikowano

Wąskie idą na triceps, szerokie na klatę. Jeśli będziesz robił spore ilości, wzrośnie przede wszystkim Twoja wytrzymałość. Przyrost siły będziesz miał tylko na początku (tzn. jeśli robisz 1 lub 2 pompki max, to gdy dojdziesz do tych 40, poczujesz lekki przyrost)

Opublikowano

2. Użyj drętwych tekstów z kwejka xD Joke. Tak na serio to pogadaj pochwal np. bluzkę że ładna umówcie się najlepiej u Ciebie itd.

Opublikowano

osobiście radzę: dużo chwalić, raz na jakiś czas zaprosić na mały wypad na miasto, czasem coś postawić (ale nie od razu mercedesa, tylko coś taniego na początek, bo ją zniechęcisz).

Co do pompek to ja radzę na klatę szerokie, zobacz ile wytrzymasz maksymalnie tych pompek i od końcowego wyniku odejmnij 1/4 żeby nie padać za każdym razem bo tylko się zniechęcisz. ja naprzykład aktualnie wytrzymuje około 30 pompek, więc codzinnie robie ich 22 (około 1/4 z 30 to niecałe 8 :D) i jest ok

wz05.png

Opublikowano

Pompki :)

rób serie np. pierw robisz 20 pompek po minucie 25-30 po minucie 15

jak jesteś mocny to rób pompki tak że nogi masz np. na parapecie lub jakimś krześle

41196912334212939960.png

Opublikowano

Co do pompek to nie wiem. Olej to i idź na siłkę. Odstaw internet jak nie masz funduszy. Co do dziewczyny to bądź sobą ,bo jak masz udawać kogoś kim nie jesteś to będzie lipa ,bo kiedyś to wyjdzie na jaw. Najpierw ją dobrze poznaj ,patrz na jej charakter ,to co robi ,pytaj o rzeczy które lubi i kiedyś jakiś pomysł na pewno wpadnie do głowy. Jeszcze raz przypomnę- BĄDŹ SOBĄ! Jeżeli zaakceptuje Cię takiego jakim jesteś to będziesz na dobrej drodze. Pozdrawiam :)

hersygna.png
Opublikowano

Litości...Bądź sobą. Poszukajcie wspólnych zainteresowań. Spytaj ją co lubi, coś się na pewno znajdzie.

Opublikowano

1) Rob diamentowe pompki 3-4 serie po 15-20.

Pompki wojskowe - tez 3-4 serie po 20-25 (wszystkie pompki, ilosc, zalezy od Twojej kondycji, takze dostosujesz to sobie)

Pompki tradycyjne - 4-5 serii, po 25

odstep miedzy seriami cos kolo 1minuty.

73685633822473628956.png

Opublikowano

Co do tej pańci, pogadaj z nią o wszystkim ... Co lubi robić, jeść, ulubiony kolor, ogólne bzdury. Dużo komplementuj, ale oczywiście nie mogą być to płytkie teksty, wysil sagan. Cóż, jeżeli chcesz załatwić sobie jej numer to zwyczajnie ją o to poproś, nie ma bardzo fajne jest bawić się w podchody. Zaproponuj jej jakiś spacer, czy tam lody, poznajcie się bliżej, tylko we dwoje, w szkole ciągłe hałasy etc. mogą utrudniać Ci skupienie się tylko na NIEJ.

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Chłopie. Co do tych pompek to sie nie zniechęcaj i rób według portalu 100pompek.pl

Sam zacząłem je robić z 8 miesięcy temu. Mój pierwszy test to był 8 pompek max xD. Po 3 miesiacach robienia według 100pompek.pl, 1 serią robie 50-60 pompek bez problemu :) Wystarczyły 3 miesiące. Teraz to chodzę na siłownie. Jednak jak chcesz rzeźbić to pompki Ci mało dadzą.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

co do dziewczyny to jak wyżej wspomnieli bądź po prostu sobą, szkoła to słabe miejsce do spotkań, więc dodaj ją np na FB trochę popiszcie a potem zaproponuj spotkanie, ogólnie kwestia numeru telefonu to nic trudnego, po prostu jej zapytaj, wątpie żeby miała coś przeciwko żebyś go miał :P

Opublikowano

www.miesniebrzucha.pl lub poszukaj strony od abs 8 min bo lepsze efekty nie rób a6w bo to plecy psuje zrób kaloryfer spodobasz się jej bardziej ale nie wiem po co ci to dla dziewczyny masz być taki jaki jesteś teraz i takiego ma cie akceptować a jak coś się jej nie podoba to niech za przeproszeniem wypie****a bo na ciebie nie zasługuje ;p

Opublikowano

Pompki robię dla siebie, już dawno postanowiłem je robić, w sumie kiedyś je robiłem jak uprawiałem parkour, ale po kontuzji zaprzestałem treningów i teraz ponownie chce je robić. Czyli będę tak robić rano 1 seria 20 pompek ( narazie tyle zrobię max.) szerokich pompek ! potem 60 sekund przerwy i znów 20 pompek a wieczorem znów 20 pompek, ale wąskich, przerwa 60 sekund i znów 20 pompek. może być tak? A co do dziewczyny znamy się dopiero około tydzień w nowej szkole, jest naprawdę ładna i wielu z mojej klasy lecą na nią jak i ze szkoły, więc muszę być pierwszy. Jest ogólnie rozmowa i bardzo sypmatyczna i lubię takie dziewczyny. Może jakieś teksty doradzicie, aby zacząć rozmowę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...