Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Propozycja]GoldMember i reklamy.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Kojarzę że ten temat był kiedyś poruszany tak więc:

podobno Gold ma nie mieć reklam a ja je mam. Podejrzewam że inni także. No więc czy można je usunąć? Nie chodzi o to że mi przeszkadzają ale często ładują się jakieś whiskasy które mi crashują wtyczkę jakąś tam i mi się strona zawiesza na 5 minut ...

Opublikowano

Z tego co pamiętam to chodziło tutaj o to, że gold memberzy nie widzą "Pani Kasi".

Pozostałe reklamy widzi każdy - members, gold member, black member, również administracja.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Już była taka sugestia. Gold member nie ma tej reklamy, która wyświetla się obok tekstu napisanego przez autora tematu (tak jakby w jego poście).

Opublikowano

Jakieś tam znikły, jakieś tam są.. Poza tym jak coś to są inne sposoby na to ;)

AdBlock i inne są zakazane na formułku

Goldy nie widza tylko reklam pani kasi a co ci przeszkadzają inne reklamy ?

Nie

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Z tego co pamiętam to chodziło tutaj o to, że gold memberzy nie widzą "Pani Kasi".

Pozostałe reklamy widzi każdy - members, gold member, black member, również administracja.

Jakiej Pani Kasi ? Ja nie mam golda i jej nie widzę .

Mi reklamy nie przeszkadzają . Nie jet ich dużo i nie są duże :]

giphy.gif ­

Opublikowano

Reklamy są spoko :D

creation_433483.gif?1377984570

@up Pani Kasia była o ile się nie myle po pierwszym napisanym poscie w każdym temacie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Właśnie. Bezsensowna sugestia, po co pozbywać się reklam tylko na mpc? Zainstalujcie adblocka i masz po problemie na fb, yt, mpc itd.
Na nie.

7yo9.png

Opublikowano

raczej na nie, co bardziej ogarnięci, którym to przeszkadza zainstalują AdBlocka o ile jeszcze nie mają. U mnie w czasie pisania tego posta jest zablokowane 5 reklam, jeżeli komuś to nie przeszkadza i za te 5 reklam jest 1 grosz to 100 użytkowników co 1 stronę to 1zł a założę się, że każdy przegląda co najmniej 10 stron na MPC więc wspomaga to utrzymanie forum. Ten kto nie chce reklam i tak się ich pozbędzie, a walka o brak reklam na poszczególnych forach za wiele nie zmieni. Ja bym prędzej wprowadził takie coś, że jeżeli ktoś nie chce reklam to wpłaca załóżmy te 3,50 - koszt 1 uczciwego piwa w butelce i nie ma reklam przez rok. I wilk syty i owca cała, ale to raczej nie wejdzie w życie.

NA NIE.

Opublikowano

Ja tam nie widzę ani reklam, ani Pani Kasi, pobierz Mozille, dodatek AD Block + i po kłopocie.

Jednak jestem za tym, by GoldMember nie miał reklam :P

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...