Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SGS advance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko do posiadaczy tego telefonu czy macie już andka 4.xxx ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

O boże można tylko KIESem .

Trzymajcie kciuki bo to jest niebezpieczny program ....

Co w przypadku gdyby coś poszło nie tak ?

Kies sie aktualizuje , telefon podpięty a serce w gardle .... serio co sie stanie jak error wyskoczy ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mógłby mi ktoś napisać jak to zrobić ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Mógłby mi ktoś napisać jak to zrobić ?

co tu pisac ? podpinasz pod kiesa i aktualizujesz jak zablokujesz to masz elegancki przycisk do papieru sprzedajesz mi a ja sobie go odblokuje kablem serwisowym :D

Nie peniaj bedzie ok

11967467.jpg

Opublikowano

Ja Kies'em zrobić nie mogłem. Zrobiłem Odinem.

NIE POLECAM AKTUALIZOWAĆ !! Nawet odradzam. Słyszałem od wielu ludzi (przez tym jak zaktualizowałem), że telefon się zacina. Pomyślałem sobie, może mi będzie działać dobrze ... Zaktualizowałem i telefon potrafił mieć zcinke nawet na 2 minuty i nic nie można było zrobić w tym momencie. Przeinstalowałem i jest wszystko ok. Nawet w salonie nie robią aktualizacji na 4.1.2, wiem bo oddałem nie dawno na gwarancje i od nowa zainstalowali mi system 2.3.6. Nie polecam instalować tego Jelly Bean'a. Jest fajny, ma funkcję które mi przypasowały i były wygodne, ale jednak nie na SGS Advance.

Opublikowano

aha 4.1.2 który przycina w porównaniu do 2.3.6 no spk lol

po drugie w sgs advance

jakim

kurna

cudem

nie

mozna

zaktualizowac

z

poziomu

telefonu?

tylko przez Kiesa który też mnie wpieniał? ;-;

dla kogoś z bólem dupki że na 2.3.6 działał lepiej znalazłem przypadkiem filmik

ogólnie patrzac na sgs advance z 4.1.2 nie mam zastrzezen

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

aha 4.1.2 który przycina w porównaniu do 2.3.6 no spk lol

po drugie w sgs advance

jakim

kurna

cudem

nie

mozna

zaktualizowac

z

poziomu

telefonu?

tylko przez Kiesa który też mnie wpieniał? ;-;

dla kogoś z bólem dupki że na 2.3.6 działał lepiej znalazłem przypadkiem filmik

ogólnie patrzac na sgs advance z 4.1.2 nie mam zastrzezen

Po pierwsze, mam już 2.3.6

Po drugie, nie chodzi o to że telefon chodzi mniej płynnie, tylko potrafi się zaciąć, to jest jednak różnica. Jeśli o płynności mowa to oczywiście 4.1.2 jest lepszy, ale jak już wspomniałem, potrafi złapać długą zawiechę.

Co do Kies'a, ja też miałem z nim problem, w ogóle mi aktualizacji nie pokazywał. Najlepiej ściągnąć ROM'a i wgrać przez Odin'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...