Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Janna/Leona/Soraka

sebasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie skiny kupić sobie do tych postaci maksymalny wydatek rp to myślę, że 520rp na jeden więc proszę o propozycję które wybrać (W razie czego jeśli postać ma jeden skin 520rp i jest brzydki to mogę wydać 975rp na JEDEN!)

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Polecą like :D

graphic.png

Opublikowano

Osobiście poleciłbym kupić Iron Solari Leona, ze względu na ładny art, bardzo dobry wygląd w grze i fajnie zmienioną animacje ult'a & 'E'. (ten skin jest za 975, ale Leona za 520 RP ma tylko Valkyrię, która jest imo niezbyt ładnym skinem)

@

Wiesz, wydaje mi sie ze nie ma zmienionej animacji skillow. Mam tego skina, gram czesto Leona i nie wydaje mi sie zeby e i ulti czyms sie roznilo.

Najlepszym skinem z tej trojki jest frost queen janna. Ma najlepszy art ze wszystkich postaci/skinow ktore tutaj wymieniliscie.

Ma zmienione :> Ult zostawia taki znak ptaka - symbol żelaznych solari, natomiast animacja 'E' jest jakby połączona z czerwoną wiązką ognia.

Opublikowano

Osobiście poleciłbym kupić Iron Solari Leona, ze względu na ładny art, bardzo dobry wygląd w grze i fajnie zmienioną animacje ult'a & 'E'. (ten skin jest za 975, ale Leona za 520 RP ma tylko Valkyrię, która jest imo niezbyt ładnym skinem)

Wiesz, wydaje mi sie ze nie ma zmienionej animacji skillow. Mam tego skina, gram czesto Leona i nie wydaje mi sie zeby e i ulti czyms sie roznilo.

Najlepszym skinem z tej trojki jest frost queen janna. Ma najlepszy art ze wszystkich postaci/skinow ktore tutaj wymieniliscie.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...