Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki odpowiedzialne za wersje servera

dowcip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam server na 1.6. Ktore pliki sa odpowiedzialne za wersje servera,
chodzi mi o 1.6 i 1.7, czy dalo by sie przenosic server z 1.6 na 1.7 i
odwrotnie podmieniajac je, jak bym chcial np zagrac jakiegos mixa na 1.7?

28co9z8.png

Opublikowano

main/iw_12.iwd

main/iw_13.iwd

cod4_lnxded

cod4_lnxded-bin

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

To czy przeniesiesz serwer na 1.7 zależy od hostingu, w plikach nic nie zrobisz.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Kaje, czyli jak bym sobie skopiowal te pliki, bo mam taka mozliwosc, i je podmienil to zadziala? czy jest tak jak pisze Pain ze sam nie dam rady?

Pytam bo zdobycie tych plikow wiaze sie z reinstalacja servera na 1.7 i ponownie na 1.6, sporo czasu i kopiowania tego co mam na serverze.

28co9z8.png

Opublikowano

Jeżeli WIDZISZ wspomniane pliki, to nie ma problemu. Najlepiej dla pewności ściągnąć 1.6 i 1.7 pack, a następnie przez FTP np. w filezilli zaznaczyć opcję "zamień jeśli źródło ma inny rozmiar" i "zastosuj do tej kolejki". Wtedy zobaczysz w kategorii udanych plików, które są odpowiedzialne za zmianę wersji. Spróbuj najpierw z tymi 4 wspomnianymi plikami, oczywiście wcześniej robiąc kopię zapasową. Robiąc version changer musiałem to analizować i z notatek wynika, że tylko te pliki się zmieniają.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...