Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3

syriusz118

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z battlefield 3 wczoraj sobie pobrałem te gre lecz nie odpalałem. Dziś po przyjściu ze szkoły chciałem sobie pograć i tu mam problem po kliknięciu graj w origin pyta sie o aktualizacje wiec klikam aktualizuj ale nic sie nie dzieje wiec jeszcze raz klikam graj i otwiera mi sie battlelog więc ok klikam multiplayer i quick match i wyświetla się abym kupił gre WTF ??

przecież mam ją kupioną prosze o pomoc

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Opublikowano

Przepraszam, myślałem że to raczej problem z komputerem w takim razie proszę o przeniesienie

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Mam nowy problem

a więc tak klikam graj w origin ba bf'a 3 i odpala mi battleloga i jest napisane wrong email or password i muszę się logować samodzielnie lecz nie mogę przez email ponieważ każdy który wpisuję jest zły a posiadam ich tylko 3 i do wszystkiego mam takie samo hasło więc nie wiem dlaczego nie działa :( do orgin mogę się zalogować ponieważ moge przez ID prosze o jakąś pomoc lub radę

Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Opublikowano

@f Mam nowy problem jakiś dziwny Otóż mam 2 konta jak się loguję na 1 gdzie mam wszystkie gry to wygląda ono tam nie mam znajomych ani funkcji sklep ani nic takiego podobnego lecz jak zaloguje się na 2 to mam funkcje znajomi itp idt przez ten problem nie moge przypomnieć sobie adresu e mail do 1 konta przez co nie moge grac w bf 3 proszę o pomoc jak cos to moge screeny porobić

Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...