Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy sposób hackerski!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem niepotwierdzone w 100% info że ruscy mają nowy sposób na hackowanie.A mianowice.Jeśli ktoś na szepcie napisze do was "." od razu wylogujcie się z gry i nie wchodźcie do garażu.Konta nie utracicie,lecz kierowcę raczej tak.Do wyjaśnienia sprawy radze nie kręcić się w okolicach polskiej miejscówki i nie chować chatu.

Opublikowano

Niech zacznie się trolowanie, MUHAHAAH ide wysyłać kropki, ciekawe kto sie nabierze

Tu była fajna sygna ale mi hosting wygasł ;/

Opublikowano

Wielkie dzięki za info.. Lecz chętnie bym się chciał dowiedzieć co robią z tymi kontami.. I jak :)

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

Opublikowano

No to bardzo ładnie... Jestem ciekaw jak to wszystko działa i co się dokładnie stanie jak nie wyjdę w porę...

Opublikowano

E tam . Co to za sposob , wysłanie kropki na chacie ma mi usunąć kierowce ? Haha , ktoś sobie najwyraźniej żarty stroi tak samo jak z tym anty cheatem . Wolne żarty , możesz dać mi źrodło skąd to wziąłeś ?

Opublikowano

E tam . Co to za sposob , wysłanie kropki na chacie ma mi usunąć kierowce ? Haha , ktoś sobie najwyraźniej żarty stroi tak samo jak z tym anty cheatem . Wolne żarty , możesz dać mi źrodło skąd to wziąłeś ?

Nie wysłanie kierowcy.Po wpisaniu takiej wiadomości,oni cię jakby "śledzą".Nie wiem jak to dokładnie opisać.

Opublikowano

Bardzo prawdopodobne, że to prawda.

Starsi gracze pewnie pamiętają tą akcję jeszcze w czasach gdy działał czat globalny, że po zaakceptowaniu od tych hackerów zaproszenia do grupy wywalało nas z gry i traciliśmy konto/wszystkie wozy, właśnie po tej akcji EA wyłączyło czat globalny w grze.

Wolę nie logować się do gry do czasu wyjaśnienia tej sprawy, tak na wszelki wypadek.

Opublikowano

Bardzo prawdopodobne, że to prawda.

Starsi gracze pewnie pamiętają tą akcję jeszcze w czasach gdy działał czat globalny, że po zaakceptowaniu od tych hackerów zaproszenia do grupy wywalało nas z gry i traciliśmy konto/wszystkie wozy, właśnie po tej akcji EA wyłączyło czat globalny w grze.

Wolę nie logować się do gry do czasu wyjaśnienia tej sprawy, tak na wszelki wypadek.

Logować możesz się spokojnie.Dopiero gdy w jeździe dowolnej ci to napisze,od razu logaj.Nigdy nie chowaj chatu.

Opublikowano

To zaraz zaraz , jezdzie dowolnej czy w końcu szepcie ? Bo coś nie czaje . Poza tym jak wpisanie kropki w jaki kolwiek może wpłynąć na działanie mojego konta w NFSW ? Na ich FB nic o tym nie ma , na żadnym innym też nie . Bez konkretnego źródła nie ma o czym mówić , że to jest jakiś super hack i że moje konto zostanie usunięte czy tam kierowca .

Opublikowano

To zaraz zaraz , jezdzie dowolnej czy w końcu szepcie ? Bo coś nie czaje . Poza tym jak wpisanie kropki w jaki kolwiek może wpłynąć na działanie mojego konta w NFSW ? Na ich FB nic o tym nie ma , na żadnym innym też nie . Bez konkretnego źródła nie ma o czym mówić , że to jest jakiś super hack i że moje konto zostanie usunięte czy tam kierowca .

Hacker musi widzieć cię w jeździe dowolnej aby mógł co kolwiek zrobić.

Opublikowano

Wjeździe dowolnej taki rusek moze cię zobaczyć i wysle ci wiadomość szeptem i jak ktos to powiedział wyżej oni ciebie jakby "śledzą"

nxtVYBh.png

Opublikowano

Ahahaha, głupota. Sam osobiście w to nie wierzę, ktoś rozsiał plotkę żeby przestraszyć innych graczy...
Jeżeli ktoś się z takim czymś spotka i przedstawi mi tutaj to w detalach, to może uwierzę. :ninja:

Opublikowano

Wczoraj w polskiej miejscówce dostałem 2x kropkę od jakiegoś gracza lecz nie wiedziałem o co mu chodzi to ... : P Ale ogólnie nie wylogowałem się i żyje.

Jeśli to byłaby prawda World upadł by na pysk ,bo ludzie ,którzy wydali fortunę w tą grę stracą konto przez ''.''? Nie możliwe.

Opublikowano

Dostałem niepotwierdzone w 100% info że ruscy blablabla...

Jakoś nie chce mi się wierzyć w całą tą historie, możesz przybliżyć nam skąd masz to info? Od kolegi, znajomego czy też może kuzyna. Bo ja znam osobę która przeżyła "wszystkie niby sposoby na hackowanie" w NFSW i do tej pory mam jej konto. A na logikę, jaki cel mają "hackerzy" usuwając nasze profile? Zero korzyści dla siebie żeby nam dosrać? Nie sądzę, ale dzięki temu info po'trolluje sporo osób na chicane :P

Edit. @up

Powiedz nam jak mamy zablokować czat, bo nie znam takiego sposobu ;)

Opublikowano

WildChild666 a nie zmienił Ci się przypadkiem serwer w launcherze ? Bo jak widać nigdzie nic nie słychać i nie widać o hakerach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...