Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beats solo hd

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W najbliższy czasie zamierzam zakupić te słuchawki i mam kilka pytań.Czy warto I ile muszę za nie zapłacić ,żeby były oryginalne.Widziałem na internecie od 50 zł do 800 i z tego co zauważyłem to sporo osób kupuje po 400zł na allegro i zastanawiam się czy są one oryginalne.

Opublikowano

Jakość porównywalna do słuchawek za 350zł.
Prawdopodobnie kupowane tylko dla lansu.
Za 400zł dostaniesz oryginalne ale douszne a nie nauszne, a solo hd bodajże są tylko nauszne.

Jedyny plus a zarazem minus głośne dzięki czemu ogłuchniesz :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jakość porównywalna do słuchawek za 350zł.

Prawdopodobnie kupowane tylko dla lansu.

Za 400zł dostaniesz oryginalne ale douszne a nie nauszne, a solo hd bodajże są tylko nauszne.

Jedyny plus a zarazem minus głośne dzięki czemu ogłuchniesz :)

Skoro jakoś porównywalna do słuchawek za 350 zł to zupełnie mi to wystarczy.Wcześniej miałem słuchawki za 100zł jakieś, które w sumie mi wystarczyły więc gorzej na pewno nie będzie.Zgadza się solo hd to nauszne i właśnie takie chce.Zastanawiam się właśnie jak rozpoznać czy są oryginalne.Bo wiadomo ,że za 50 zł to syf no ale takie za 400-500 też będą nieoryginalne?

W sumie to możecie też mi polecić jakieś inne tak za 400zł nauszne.Miałem temat z słuchawkami do 200zł ale jako ,że hajs się zgadza postanowiłem trochę dołożyć.

Opublikowano

Skoro jakoś porównywalna do słuchawek za 350 zł to zupełnie mi to wystarczy.Wcześniej miałem słuchawki za 100zł jakieś, które w sumie mi wystarczyły więc gorzej na pewno nie będzie.Zgadza się solo hd to nauszne i właśnie takie chce.Zastanawiam się właśnie jak rozpoznać czy są oryginalne.Bo wiadomo ,że za 50 zł to syf no ale takie za 400-500 też będą nieoryginalne?

Jeśli nowe to pewnie tak bo nowe oryginalne kosztują bodajże z 1k+?

Dawno nie sprawdzałem cen. Używane może byś za 400 wyrwał ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jeśli nowe to pewnie tak bo nowe oryginalne kosztują bodajże z 1k+?

Dawno nie sprawdzałem cen. Używane może byś za 400 wyrwał ;)

Właśnie nowe za 400zł. Z tego co patrzyłem to na stronie beatsów 200 dolców ,ale to wiadomo cena może być trochę wygórowana.Znalazłem też aukcję na allegro jutro się kończy jakieś praktycznie nowe z uk licytacja do jutra na razie dają 200zł

@edit

A nawet nie.Czarne białe i czerwone 199 a inne kolory 179

Opublikowano

Właśnie nowe za 400zł. Z tego co patrzyłem to na stronie beatsów 200 dolców ,ale to wiadomo cena może być trochę wygórowana.Znalazłem też aukcję na allegro jutro się kończy jakieś praktycznie nowe z uk licytacja do jutra na razie dają 200zł

@edit

A nawet nie.Czarne białe i czerwone 199 a inne kolory 179

Więc wiadomo, że ściema.

Jeśli chcesz na prawdę mieć potwierdzenie oryginalności to Beats'y mają taki kod czy coś w tym stylu. Napisz do kolesia niech Ci kod poda i sprawdź w systemie tam tych słuchawek. Wiem, że coś takiego istnieje, poczytaj :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...