Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] rp sms za 14.76 o co kaman?

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem na konto klikłem opcje żeby kupić za 14 zł sms rp oni wysłałi mi sms, jaka treść i do kogo to ma być to ja wysłałem sms na to i 14.76 zł zabrało rp dalej nie ma a dostałe sms kolejnego takiego:

Odpowiedz PAY aby kontynuowac transakcje z Riot Games EU2. Koszt sms'a 2,46 z VAT Całkowity koszt: 14,76 PLN pomoc boku.comxxx nie będę reklamował a to nie koniec stronki jak by co. Nie rozumiem tej kontynuacji przecież wysłałem już sms kasę zabrało a w 2 sms nawet nie ma żadnego kodu itp na co wysłać do tego 1 sms jest taki:

Dziękujemy.Wyślij PAY na numer 91068 aby rozpoczac tranksakcje z Riot Games EU2 Koszt sms 12,30 PLN z VAT, Całkowity koszt 14,76 zł PLN.

Co mam zrobić? te 14.76 zl pozarlo, kod zaden wzrotny nie przyszedl aby go wpisać gdzieś, a w 2 sms nie ma danych na jaki numer i jaka treść wyslac sms?

Opublikowano

I chyba zabrało ci z konta 12 zł nie 14 zł, z googla.

EDIT: Udało mi się pokombinować i przypomniało mi się, że jeśli ma pobrać mi 2.46 to numer musi się zaczynać od 72**
Wysłałem więc na 7268 i transakcja została potwierdzona.
Wystarczyło trochę dedukcji.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Najpierw wysyłasz sms za 12zł z groszami, potem takiego za 2,46. I wychodzi Ci te 14,76zł.

Przyszedł ten drugi sms, to odpowiedz na niego tak, jak Ci każą.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

kurdeeeee dlaczego każdy piszę 1 zdanie w którym nic nie wytłumacxzy każdy napisał to samo praktycznie... mi chodzi na jaki numer i z jaką treścią mam wysłać tego sms jeśli dostałem sms tego od INFO to mam napisać do INFO i treść pay??

Wytłumaczy mi to ktoś w końcu raz a porządnie?

Bywalec
Opublikowano

kurdeeeee dlaczego każdy piszę 1 zdanie w którym nic nie wytłumacxzy każdy napisał to samo praktycznie... mi chodzi na jaki numer i z jaką treścią mam wysłać tego sms jeśli dostałem sms tego od INFO to mam napisać do INFO i treść pay??

Wytłumaczy mi to ktoś w końcu raz a porządnie?

Czy ty używasz mózgu? 10 osób napisało Ci to samo, bo tak ma być, a to, że Ty tego nie rozumiesz świadczy o jakiejś niesprawności intelektualnej.

NA NUMER OD KTÓREGO DOSTAŁEŚ TEGO 2 SMS'A (TEGO GDZIE PROSI O POTWIERDZENIE) WYSYŁASZ "PAY", ZŻERA CI WTEDY DODATKOWE 2 ZŁ!

Opublikowano

Ostatnio wysyłałem RP za sms'y bo nie miałem co zrobić z kasą pozostałą na koncie, więc powiem Ci w czym problem.

Pierwszego SMS'a wysyła się na numer 91068 o treści PAY. Za chwilę przychodzi Ci sms zwrotny, aby potwierdzić transakcję, odpowiadając znowu treścią PAY, ale gdy wpisuje się PAY i klika odpowiedz, to nic się nie dzieje, gdyż numer z którego została wysłana prośba o aktywację zwyczajnie nie pojawia się i wysłanie sms'a nie może się powieść ( zamiast numeru pisze: Info)

Musisz wysłać drugi sms o treści PAY na numer 7268. Zamierze te pozostałe 2,30 i transakcja się dokończy. Mam nadzieję, że zadziała (u mnie działało 2 razy pod rząd)

@@@ DOWN@@

PO WYSŁANIU PIERWSZEGO SMS'A NIE PISZE NIGDZIE, GDZIE WYSŁAĆ DRUGIEGO SMS'A! JEŚLI SIĘ NIE ZNACIE TO NIE WPROWADZAJCIE LUDZI W BŁĄD!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...