Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

profli na fb.

Corydoras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym spróbować założyć konto społecznościowe na facebook.

Niestety nie znam się na tym, na tym profilu wrzucałbym fotki samochodów, mam ponad 10 tys. zdjęć z pewnej grupy.

Znudziło mi się podsyłanie zdjęć tym co się " wbili wyżej ".

Na FB jest kilka profilów które z sobą konkurują w pewnej grupie samochodów i każdy ode mnie bierze fotki bo oni mają problemy z świeżymi fotkami a tych samych wrzucać nie będą bo będzie kicha :)

Niestety nie wiem jak założyć taki profil i czy będzie trzeba podawać jakieś dane etc ?

; *

Opublikowano

No tak, teraz dopiero zauważyłem.

Powiedzie mi czy trudno jest się wybić z takim profilem ?

Będę się spodziewał od konkurencji jakieś wiadomości co do zdjęć, czyli prawa autorskie etc.

I jak trafić wgl. do ludzi, aby zaglądali i lajkowali profil ?

Ten temat co będę tworzył jest dość ogólny pod tym sensem, że z reguły kto chce pooglądać foty na dany temat to sam będzie szukał profilu.

; *

Opublikowano

Reklamować jest na początku dość trudno, najlepiej zacząć od własnych znajomych, znajomy polajkuje, znajomy znajomego zobaczy i polajkuje, można też pisać do większych fp z prośbą o udostępnienie, odradzam tylko wciskanie komentarza z ozaczonym @fanpagem bo zwykle blokują albo jeszcze wymyślą coś za perfidną reklamę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...