Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy grał byś na takim serwerze?

:D  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co o tym my?lisz?

• Tak, bardzo mi si? to podoba. Stwórz ten serwer!
    • Takie sobie ale mo?e kiedy? wbije.
    • Zmarnowa?em swój czas wchodz?c na ten temat!
    • Przeczytaj mój post w temacie ?eby? wiedzia? co o tym mysl?.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
E
K
L
A
M
A

A wiec tak:

Wbijasz na serwer jesteś na swoim świecie gdzie masz op'a i dostęp do podstawowych pluginów. Możesz zapraszać innych graczy do swojego świata jak i możesz dołączać do innych światów. Oczywiście slotów UnLimited, zero lag'ów, autorskie plagi. i to wszystko na moim nootebooku :)

Czyż to nie piękne?

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ale czy inni oprocz znajomych tez beda mogli dolaczyc do serwera? I jak na notebooku postawisz dedyka;p

Jesli by powstal ten serw to na pewno bym zagoscil:)

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Ale czy inni oprocz znajomych tez beda mogli dolaczyc do serwera? I jak na notebooku postawisz dedyka;p

Jesli by powstal ten serw to na pewno bym zagoscil:)

Oczywiście każdy kogo zaprosisz :) A co do notebooka to magia konfiguracji + parę fajnych pluginów i szczypta magi.

TDepLbR.gif

Opublikowano

Moim zdaniem troszkę głupi pomysł, musiałbyś się trochę na męczyć z pluginami, ale jak umiesz to wypali. Ja oficjalnie mówię że mi by się takie coś nie podobało :/ Ale próbuj !

Opublikowano

Moim zdaniem troszkę głupi pomysł, musiałbyś się trochę na męczyć z pluginami, ale jak umiesz to wypali. Ja oficjalnie mówię że mi by się takie coś nie podobało :/ Ale próbuj !

A czemu proszę uzasadnij?

TDepLbR.gif

Opublikowano

Hmmm. jest to oryginalny pomysł na taki serwer , tylko ciekawi mnie jedna sprawa, a mianowicie to że na serwie nie będzie wyboru trybu rozgrywki , jak survival to na każdej mapie a nie każdy ma takie same gusta .... Ale myślę że pomysł wypali !

Opublikowano

Hmmm. jest to oryginalny pomysł na taki serwer , tylko ciekawi mnie jedna sprawa, a mianowicie to że na serwie nie będzie wyboru trybu rozgrywki , jak survival to na każdej mapie a nie każdy ma takie same gusta .... Ale myślę że pomysł wypali !

Są dwa sposoby albo się plugin napisze albo lord/op-świata bd zmieniał ręcznie.

TDepLbR.gif

Opublikowano

Są dwa sposoby albo się plugin napisze albo lord/op-świata bd zmieniał ręcznie.

Jeśli coś wykminisz i za jakiś czas zobaczę prezentacje twojego serwera na mcpforum to na 100 % wejdę

Opublikowano

Ooooo to by było fajne taki niby swój świat . Z chęcią poprę twoja decyzje czemu ? Lubie pograć z kolegami , lecz nie mam dedyka. A na hamachi to mało kto wejdzie

Masz moje +

:)

Opublikowano

Ciekawe rozwiązanie, myślę, że przyciągnie jakąś liczbę graczy.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

Ciekawe rozwiązanie, myślę, że przyciągnie jakąś liczbę graczy.

Zawsze wszystko mg zmienić tylko zastanawiam się ilu graczy to przyciągnie

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...