Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Again powrót ale inny serwer.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okay...

Myślałem że takiej sytuacji nie będzie a jednak... Rozważam po raz kolejny powrót do LoLa, ale tym razem na inny serwer, gdyż na Nordicu to nie gra praktycznie!

Możecie coś powiedzieć o innych europejskich serwerach? I czy jeśli na Nordicu mam wykupioną skórkę Ashe z Freljord, to na innych też będzie czy odpada, i muszę czekać na promocje?

Opublikowano

Okay...

Myślałem że takiej sytuacji nie będzie a jednak... Rozważam po raz kolejny powrót do LoLa, ale tym razem na inny serwer, gdyż na Nordicu to nie gra praktycznie!

Możecie coś powiedzieć o innych europejskich serwerach? I czy jeśli na Nordicu mam wykupioną skórkę Ashe z Freljord, to na innych też będzie czy odpada, i muszę czekać na promocje?

Jeśli masz trochę postaci to możesz przenieść się na westa. Moim zdaniem się nie opłaca taka sama kultura jak na N&E ,ale jak kto woli. Przeniesienie bardziej się opłaci niż kupować skórki i champy od początku

Opublikowano

Właśnie w tym rzecz... Że rozważałem kupić za SMS trochę RP i przenieść się na inny serwer... Ale problem jednak widzę że jest większy... Czy końcu Riot zrobi coś z tym? Bo puste zapewnienia z MMO-Champion sprzed kilku miesięcy, że szkodliwych graczy będą usuwać... Nie mają już racji bytu.

Opublikowano

Imo nie opłaca się wracać na inny serwer. Jeśli grasz aktualnie na Nordicu, to ja bym się nie przenosił, bo poziom się praktycznie nie różni na Nordicu od Westa, etc.

Ale skoro już się chcesz przenieść, to wszystko zostaje. Twoje skiny, championy, dywizji.

Na tym i na tym serwerze są afki, trolle, na to nic nie poradzisz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

No właśnie teraz nie wiem... Mam ten 19sty poziom na Nordicu i 12 postaci wykupionych bez skinów...

A grać chcę 4fun raczej, ale to imposibru wręcz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...