Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod na Audi A1

masaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Sprawdźcie swoje skrzynki mailowe, bo prawdopodobnie dostaliście kod na Audi A1 Quattro.

Chociaż na 2 e-maile przyszedł mi ten sam kod więc go podam. Samochód jest na zawsze.

AFBQ-Z46J-EXS7-T89H

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Kod działa :) Tylko szkoda, że nie dali czegoś innego, bo to juz mam ;/ I to jest szajs.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Super, kod działa - fajny prezent na moje 19 urodziny. :D

SsKoRpIoN pisze, że to szajs - niestety myli się, bo jest to bardzo dobre auto w klasie B (nitro ma mocneee).
Tylko zastanawiam się z jakiej okazji nam je dali?

Opublikowano

Super, kod działa - fajny prezent na moje 19 urodziny. :D

SsKoRpIoN pisze, że to szajs - niestety myli się, bo jest to bardzo dobre auto w klasie B (nitro ma mocneee).

Sto lat brachu! ;]

Mam to autko i to jeszcze w specjalnej wersji (czesci +skille w tym na moc nitro) i A1 przegrywa np z M3 SE czy MR2 ;// Ale mam naklejki audi wiec sie przyda ;p

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Sto lat brachu! ;]

Mam to autko i to jeszcze w specjalnej wersji (czesci +skille w tym na moc nitro) i A1 przegrywa np z M3 SE czy MR2 ;// Ale mam naklejki audi wiec sie przyda ;p

No dzięki, dzięki. :)

Ja miałem to Audi na starym koncie i naprawdę fajnie mi się jeździło. Na początku jak wstawi się przedłużenie doskonałego startu to można spokojnie pokonać MR2* a o BMW już nie wspomnę.

*no chyba, że to jakiś koks jedzie. : D

Kod jest z okazji 30 mln zarejestrowanych użytkowników.

Ale prezent fajny :P

Mi pasuje.Podpinam aby każdy się zapoznał.

Rozwiałeś moje wątpliwości... Naprawdę myślałem, że to z powodu moich urodzin. :(

30mln zarejestrowanych kont? Ciekawe ile tak naprawdę gra. :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Samochód o dziwo bardzo dobrze sobie radzi wymaxowany w B, do tego przedłużony start 4s. Słaby skręt, ale można go na pewno porównywać z BMW E30, kod nadal aktywny, chyba team NFS World'a zapomniał o tym kodzie już.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie ten samochód się znajduję ? Bo jak patrze w moich samochodach (wpisałam już kod na stronie) to nie pojawił się żaden pojazd.

Przejdź na stronę w zakładkę "prezenty" i tam możesz go "przesłać" do gry.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kod jeszcze działa!

Pomyślnie wprowadziłeś swój kod (Audi A1 Club Sport Quattro).

Coś strasznie długo, zawsze to było tylko 7 dni, a tu miesiąc minął i kod aktywny.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...