Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Uncarriable

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

extkr7.jpg

Galerii nie ma, ale takie coś można wstawiać, i pokazać jak wygląda przeważnie moje Soloq :)

Piszę do diamentów i wyżej, macie jakieś porady na soloq? Próbowałem ostatnio topa, w każdej grze wygrałem linie ale przegrałem gre. Może dlatego że mam dobre mechaniki jako sologamer, a nie potrafię wycarrować takich ludzi jak na screenie wyżej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

mxc3l4.jpg

Najlepsze jest to że za tamtą -11, a za taki carry z quadrą +10. Powoli zaczynam nie rozumieć tego systemu.

Opublikowano

W drugiej grze miałeś enemy same platyny i chyba nawet niższe div niż ty, nie ma co się dziwić że mało lp.

League of Legends

Opublikowano

W drugiej grze miałeś enemy same platyny i chyba nawet niższe div niż ty, nie ma co się dziwić że mało lp.

Ta, prawie same jedynki więc

Opublikowano

p3, p3, p2, p2, p2

Ani jednej p1 nie było w enemy (chodzi mi o wygrany meczyk), natomiast ty miałeś 4x p1 i 1x p2 w swoim teamie.

W grze eliską twój team też był wyżej dywizjami, więc zaniżało lp za win i zawyżało za lost.

League of Legends

Opublikowano

o5berf.jpg

MMR już mi się zepsuło kompletnie, więc tylko +6 XDD

Opublikowano

Jak my to wygraliśmy to ja nadal nie wiem. W 30sec z 100% przegranej nagle pozabijaliśmy wszystkich i wygraliśmy kiedy oni nawet nie mieli zniszczonej wieży na midzie ;D

Można by było zrobić film dokumentalny pt. ,,W 30sec do wygranej''.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Widzę ,że teraz jest więcej boostowanych niż na początku wakacji. Dlatego ranki gram tylko w nocy ;p W dzień gra strasznie dużo boostowanych dzieci.

Powodzenia do diamentu życzę.

Opublikowano

Rozumiem Twój ból, powodzenia w dalszych grach.

Ile miałeś stacków Nasusem w 30 minucie jeśli można wiedzieć ^^?

Opublikowano

Rozumiem Twój ból, powodzenia w dalszych grach.

Ile miałeś stacków Nasusem w 30 minucie jeśli można wiedzieć ^^?

Nie pamiętam, ponad 500 chyba

przyda Ci się dobry support :)

Supportujesz?

Opublikowano

Huehue, Vanosh nie martw się ja przeważnie zawsze wygrywam topa a i tak przegrywam gry... Zauważyłem, że nie ważne jakbym niszczył to zawsze przegrywam a jak mi pójdzie raz na sto lat noobska gra to wtedy zawsze wygrana... Ale i tak satyskacja jest jak wiesz, że w 90% ownisz linie niż przegrać linie i wygrać ranka :D

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ja Ci moge posupportowac, umiem blitzem niezle grac, alistarkiem bo mozna fajnie gierke wygrac, 1 dobry grab, kill i juz wielka przewaga.

Unban 10.09 więc jakby co napisz

Opublikowano

Widzę ,że teraz jest więcej boostowanych niż na początku wakacji. Dlatego ranki gram tylko w nocy ;p W dzień gra strasznie dużo boostowanych dzieci.

9-13 tez mozna grac :D

x

Opublikowano

To chyba dobrze, gdyż grasz wtedy przeciwko Bronze V

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Daj sobie najlepiej spokój z rankedami. Poczekaj do końca sezonu i wtedy zapierdzielaj.

Ja to mam takich ludzi, że jak picknę Fiddlesticksa jako supporta to piszą "plz report fiddle for troll pick" i to na goldzie 2 ;x A potem to ja wykerowuje im grę moim fearem i ultem xDD.

Opublikowano

duło?wykeruje Cię

Jaki ty nick masz? To ty co diamond ryzem wbił? Zaproś mnie

Daj sobie najlepiej spokój z rankedami. Poczekaj do końca sezonu i wtedy zapierdzielaj.

Ja to mam takich ludzi, że jak picknę Fiddlesticksa jako supporta to piszą "plz report fiddle for troll pick" i to na goldzie 2 ;x A potem to ja wykerowuje im grę moim fearem i ultem xDD.

Zależy mi tylko na diamentowej ramce, bo wiem że diamond to nie jest wysoki poziom, jak to większość uważa

Opublikowano

To chyba dobrze, gdyż grasz wtedy przeciwko Bronze V

Albo z Bronze V jak widac i na dodatek mozna kurwi*y złapać przez takich graczy.
nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Ty to dobry gracz widzę jesteś :) ja carry'uję każdą grę na supporcie, a siedzę dalej w Plat V.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...