Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2][Survial+Gildie] NightCraft

tqzwc2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapraszam serdecznie na mój serwer.Niedługo też będzie rekrutacja na : Pomocnik, moderator

info.png
kropka.pngNazwa serwera: NightCraft
kropka.pngAdres IP: 46.29.21.141:5023
kropka.pngPotwory: Tak
kropka.pngZwierzęta: Tak
kropka.pngPVP: Tak
kropka.pngSloty: 60
kropka.pngBiała lista: Nie
kropka.pngNether: Tak

kropka.pngEND: Tak

administracja.png
kropka.pngMichal_86(Właściciel)

kropka.pngDiatenius(Administrator)
kropka.pngElfcio(Administrator)
kropka.pngLeszek_ARC(Budowniczy)

kropka.pngMarcinPXD(Budowniczy)[/url]

infodod.png
Survival+gildie,Zapraszam serdecznie na serwer do wygrania będą konta VIP, SVIP. Dla nowych graczy przewidziane miłe prezenciki. Co dzień w endzie 1-2 razy dostępny smok, niedługo też kilka gifcode. Dodatkowo jest arenka parkour, będzie też jeszcze inny parkour oraz arena pvp

Opublikowano

dziwne kupione mam na 60slotów, nie mam FakeSlots.

//Edit:

Nie wpisałeś portu 5023 i dlatego tak :) Serwer ma 60slotów, teraz sobie sprawdź IP: 46.29.21.141:5023

Opublikowano

Ja serwer oceniam 7/10 mape już widziałem na kilka serwerów. Pluginy dopracujcie maja błędny. Pisze off pvp za spawniem dalej pvp off.

Opublikowano

Tak co do tej informacji będzie poprawiona, bo wyszły dwa regiony ;), spawn częściowo gotowy, można zobaczyć na planet, resztę tutaj sami dopracowaliście drogi, drzewa, oczka oświetlenie itp

Oprócz tej informacji jakie jeszcze uważasz że trzeba po prawić? muszę wrzucić spolszczenie combatlog, coś jeszcze zauważyłeś nie tak?

Opublikowano

Tak co do tej informacji będzie poprawiona, bo wyszły dwa regiony ;), spawn częściowo gotowy, można zobaczyć na planet, resztę tutaj sami dopracowaliście drogi, drzewa, oczka oświetlenie itp

Oprócz tej informacji jakie jeszcze uważasz że trzeba po prawić? muszę wrzucić spolszczenie combatlog, coś jeszcze zauważyłeś nie tak?

Combatlog jest dobry społszczenie może mieć ustawione później gracze nie wiedza za co maja bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...