Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GIf na avka

ConFesj0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar wstawić gifa na avatar na ts. Widziałem że da się w miarę ładnej jakości, i rozdzielczości... lecz jak ja próbuję to wyskakuje że za ciężkie lub za duże.. próbowałem pozmniejszać itd lecz albo piksele się nakładały i nic nie było widać, albo zdjęcie było 1/7 tego co widziałem co można mieć.. Niby jest ograniczenie do 200kb i 300x300.. mogę prosić o jakąś pomoc.? chodzi mi dokładnie o tego gif'a

9c55874d76d128e46ca33483608536fa_origina

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Wciąż zostaje problem z wagą.. do 200kb..:/

To jest wręcz prawie, że niemożliwe, by plik gif ważył tak mało. Zmiana jego wagi mocno odbije się na jego jakości. Zresztą wątpię, by udało Ci się ją zmniejszyć aż do tylko 200kb skoro te pliki maja powyżej 1k kb.
Opublikowano

Rekordowo za pomocą jakiejś stronki zmniejszacz czy jakoś tak, udało mi się do 500kb lecz jak zmniejszyłem i powiększyłem to już były od razu same piksele.. ale dobra, spróbuję się jeszcze jakoś pobawić, jak nie , to najwyżej odpuszczę sobie. Można zamknąć i dzięki za pomoc ;)

xx.jpg

Opublikowano

może zmienić rozdzielczość na .pns ale nie wiem czy wtedy będzie animacja :p

41196912334212939960.png

Opublikowano

Wiem widziałem.. jeszcze znalazłem stronkę która kompresuje i na 134kb było widać nawet tło.. i nic więcej..

A da się tak, by na danym ts zwiększyć..? bo nic nie słyszałem..;p

xx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...