Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne serwery - Szukam ekipy

Lionheart233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ci co mnie znają ci znają , a reszta może zawsze poznać , przeważnie top1 na prywatnych serwerach jestem , więc powinniście znać!

Więc poszukuje ekipy , ale poważnej ekipy na prywatne serwery typu privatewars.pl gdzie nie ma bugów i jest to najlepszy istniejący serwer jak dotąd , może gdy pojawi się nowy zacznę tam dominkę.

Niestety nie ma z kim grać , a samemu mnie się nie chce po prostu grać.

Gracze , którzy chcieli by ze mną pograć muszą mieć przynajmniej tych 16 lat i lepiej , płeć nie ważna... ani wasza orientacja , byle mnie tylko nikt nie podrywał jak zdaży się jakiś ... no ten wiecie ^^

I przede wszystkim pozwolenie od mamusi na siedzenie na komputerze czasem tych 8H lub więcej , czasem nawet i 3 dni bez snu , niektórzy przeciwnicy są bardziej wymagający więc chętni na pewno musieliby bez narzekania poświęcić ten czas , oczywiście to co wam zajęłoby 3 dni mnie z 4H przy dużym lenieniu się ^^

Osób minimum 10 , które potrafią grać lub chociaż umieją i przy tym myślą troszkę jak sobie ułatwić grę , a na prawdę się da :)

Byłoby super gdyby znalazł się ktoś pokroju mercol'a , na pewno go znacie więc nie będę pisał o nim.

Gram offensywnie od początku do końca , nie mam czasu na pieszczenie się w deff'a , jeżeli ktoś ma styl robienia deffów jak każdy na priwkach i do tego paru offów tylko to już na wstępie mówię takiej osobie NIE!

Dlaczego?

-Robisz mase deffów , masz kilka offów , a eliminując te kilka offów mogę sobie skubać cię dalej jak tylko mi się żywnie podoba , oczywiście jest możliwość rozbicia deff'a , ale kiedy tracimy padają jednak morale i taki ktoś się załamuje.

Więc gracze jednak powinni być nastawieni bardziej agresywnie , by dominacja serwera nie trwała dłużej , niż 1 dzień , w ostateczności tydzień , bo sam kiepsko z czasem stoję.

Pozdrawiam , a i byłbym zapomniał nie uczę nikogo jak grać tak jak to w dawniejszym SPQR , a jako jeden z byłych graczy tego plemienia również nie mogę.To na tyle , napiszcie w tym temacie.

Następnie rzucę was na głęboką wodę i zobaczymy czy kandydaci sobie poradzą w ciężkich sytuacjach , kto padnie nie będzie mógł grać ze mną na żadnym serwerze , kto dostanie się do top1 agresorów i top1 w punktacji i utrzyma pewien czas zapewne zasłuży na moją uwagę , a być może wbiję na rundkę pod N00bskim nickiem i zacznę wszystkich kadydatów tłuc jednocześnie ^^

Zobaczymy , jak to będzie , w końcu nie zagram z byle kim!

Czujecie się na tyle dobrzy , żeby podołać moim wymaganią? To jest coś dla was.

Opublikowano

Kolego top 1 prywatnych powiadasz ,że jesteś ? Hmmmm dziwne bo nigdy Cię nie widziałem na tej pozycji :P Możliwe ,że jestem ślepy i głupi ale wydaje mi się ,że szczycenie się topką 1 po 2 miesiącach gry po otworzeniu światu gdzie nikt już nie gra toi nie jest duży wyczyn ^^

Znany też jako Wyjadacz ^^

Opublikowano

nie dziwota że mało kto tam grał jak serwer został opanowany przez turków to polacy zwątpili do czasu zanim tam wbił lion z chłopakami

Opublikowano

Tak jak mosche powiedział Polacy dają dupy , a nawet narzekali na SPQR , więc po co mamy grać?

Zresztą do SPQR nie mam wstępu , a nawet nie chcę w tym plemieniu grać , chyba że mercol zmieni zdanie , on jest mistrzem prywatnych serwerów , a gdy go nie ma ja i zaginiony jak sam twierdził :)

Powiem tak... ja nie wbijam na początku rundy , bo mapka jest za mała jak na moje możliwości... a Polacy zamiast bić Turków wolą tłuc się między sobą , jak widziałeś Turek jeden miał 10mln , a drugi 3 mln , tego 3 mln najpierw zjadłem , a potem bawiłem się 2 dni z tym co miał 10 mln , kiedy miał 200 wiosek oczywiście nikt go nie dobił , a mówiłem wszystkim , żeby go dobili , bo ja kończę grę jak to ma wyglądać , że ja wbijam na serwer roznosze wszystkich w pył , a potem jakieś problemy i spiny do mnie to po co też mam grać z n00bami?

Albo kiedy dostaje mase pw , bo mnie atakują , więc go atakuj , sam obrywam i atakują mnie czasem w 10 na raz , ale nie płacze jak wszyscy to tylko gra i mi nie zależy :)

Nie muszę być top1 , ale mi to zajmuje 1 dzień , czasem 2 tylko z dużym lenieniem , więc to jest osiągnięcie.

W 2 dni od 0 do 10mln pkt :)

I3luczek , ciebie nigdy nie widziałem na top1 , więc nie wiem czego się spinasz , jak dla mnie jesteś niczym barbarka na obrzeżach świata :)

Wolisz grać na jakiś durnych serwerach gdzie jest masa bugów... ale mniejsza o ciebie już i nie chwalę się topką , którą zdobyć mogę w każdej chwili na każdym serwerku na którym nie ma lagów i bugów.

PS:I śmiem twierdzić I3Luczek , że jesteś głupi mimo wszystko , ponieważ runda zaczęła się 6.08.2013 w godzinach 12/17 coś koło tego... a mamy dziś 06.09.2013 , więc jakie 2 miesiące trwa runda powiesz ty mi?

I do każdego kto ma zamiar się pruć w tym temacie , niech pokaże na co go stać , bo jak dotąd Turka nikt nie był w stanie z pośród 1000 grajków zniszczyć na serwerze.Ba nawet nikt go nie ruszył , a do atakowania swoich (Polaków) to każdy chętny.

Opublikowano

Hah jak by nie my z Lionem to by nadal turek prowadził z 3-4 mln przewagi nad top2...,No ale coż my bynajmniej ja swoje zrobiłem niech teraz pokaża inni czy utrzymaja to co zrobiliśmy z Lionem...

Opublikowano

na poprzedniej rundzie było to samo przecież
tylko że wtedy my w pore wbiliśmy i zrobiliśmy porządek z turkami po tygodniu od zaczęcia rundy

Opublikowano

Dokładnie chociaż na tej i poprzedniej rundzie miałem już nie grać ;/

Ale wbiłem , żeby zrobić porządek to nas jeszcze zbluzgali potem , że sprzątamy po mercolu , który nic nie zrobił :D

A jak już porządek zrobiliśmy to nikt tego nie widział i dalej nie widzi i się jeszcze spinają jacy my źli jesteśmy :D

Na następnej rundzie jak się zdenerwuje to wbije i pomogę Turkom opanować serwer , bo jak widzę każdy jest mądry w gębie , a w czynach tego nie pokazał jeszcze ani razu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...