Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak odpalić stare pliki Minecraft?

tosiek22234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś sobie zgrałem pliki minecrafta gdzie miałem wgrane modyfikacje. Mam pytanie, da się jakoś te stare pliki Minecraft odpalić? Bo chciałbym pograć na starych modach. Z góry dziękuje.

e6rltz.jpg

Opublikowano

Backup komputera powinien dać radę.

Jeżeli nie to nie da rady;]

Mhm... chyba że źle zrozumiałem jeżeli tak to możesz ściągnąć minecraft version changer i se zmieniasz versje na którą masz dane modyfikacje i wgrywasz do folderu .minecraft

Opublikowano

No więc:

1. Sprawdzasz na jaką wersję są mody.

2. Za pomocą Version Changer'a (jak nie znajdziesz to Ci dam download) zmieniasz wersję Minecraft'a na taką, jak są mody.

3. Po prostu instalujesz mody i powinno być ok.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

jeśli to modpack v 3.0 to na 1.2.5 i pobierz sobie modpack, to wpisz w wujka gogle: Wichu1993 modpack 1.2.5 i wybieraj (waży ok. 80 mb)

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Niby zmieniłem wersje na 1.2.5 ale wywala mi teraz cały czas taki błąd http://scr.hu/0tvl/f1697

Często spotykany błąd. Możesz pobrać na nowo Javę ale to nie zawsze pomaga.

Spróbuj tak:

1. Klikasz PPM na skrót Minecraft'a (musi być skrót) i właściwości.

2. Tam gdzie masz element docelowy pisze Ci np. C:\Users\Admin\Desktop\Minecraft.exe - dopisujesz do niego takie coś: -J-Xms640m.

3. Czyli jak tak zrobisz będzie:

C:\Users\Admin\Desktop\Minecraft.exe -J-Xms640m

4. Odpalasz Minecraft'a i powinno śmigać.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...