Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Naprawcie spoilery i edytor tekstu.

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam z tym problem jak sporo użytkowników..

Tak, używałem całej serii przeglądarek (od google chrome, przez opera, mozille, do Bitdefender Safepay).

Cały czas jest to samo, gdy się zaloguje - nie działają spoilery i nie mam edytora (tego fajnego z formatowaniem).

Powoli staje się, że tak powiem wkurwiające jak nie możesz otworzyć połowy zawartości dodać, ani nic porządnie sformatować.

Mam ten błąd od połowy lipca, próbowałem CCleaner, czyszczenie danych przeglądarki (wraz z czyszczeniem cookie), jednak to nic nie daje (spoiler otwiera się, gdy jestem wylogowany, żeby napisać mi że muszę się zalogować lol).

Zrobicie coś z tym?

Opublikowano

Zgadzam się z tym użytkownikiem, również mam taki sam problem. Aby napisać posta nie mogę zwyczajnie kliknąć przycisk "Napisz" tylko "Więcej opcji" i "Dodaj odpowiedź" To już staje się irytujące -.-

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Miałem ten sam problem. Nie pomagało:

- Czyszczenie ciastek/pamięci podręcznej

- Zmiana przeglądarki

- Format kompa itp.

Dopiero gdy napisałem do technika (techse) problem zniknął. Nie wiem czy coś zrobił, bo nawet nie odpisał ale problem zniknął. Przyczyna musi tkwić gdzieś w koncie bo gdy nie byłem zalogowany - spoilery się otwierały.

Opublikowano

Aczkolwiek ja nie mam problemu ze spoilerami . Korzystam z przeglądarki opery i wszystko działa mi jak należy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Najnowszy chrome i cały czas odpowiadam szybką odpowiedzią i nie mam pojęcia o czym wy mówicie...

Neutral

Opublikowano

Nie lubię gdy moderatorzy wypowiadają się na tematy o których nie mają żadnego pojęcia. Ta ranga to jednakże jakaś forma reprezentacyjna forum.

Forum ma problemy z "padającym" JavaScriptem, przez AdTaily (reklamy na głównej które umieszczone są w GlobalTemplate), ponieważ w pliku prototype.js (IP.Board) jest pewna blokada znaku "%" przez co wszystko się gryzie i JS pada. Rozwiązanie jest już w drodze, a na ten moment możecie usunąć ciasteczka i rzeczy w ten deseń aby pozbyć się tymczasowo problemu. :)

Opublikowano

Ja na każdej przeglądarce nie mam paska edycji.

Czyściłem wszystko i nic.

CCleaner też nie pomaga.

Próbowałem na innym komputerze na różnych przeglądarkach i też nie ma.

Opublikowano

Też miałem ten problem przez dłuuuugi czas, czyszczenie cookies nie działało, na chromie, firefoxie, operze i IE to samo. Nawet spróbowałem na lapku, połączyłem się z wifi(nwm czy to ma coś wspólnego) i to samo...

Pobrałem Comodo Dragon I PUF! Działa wszystko jak należy, spoilery, edytor tekstu itd. Tutaj download:

http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php

NIE JESTEM PEWIEN CZY WAM POMOŻE!

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Nie lubię gdy moderatorzy wypowiadają się na tematy o których nie mają żadnego pojęcia. Ta ranga to jednakże jakaś forma reprezentacyjna forum.

Forum ma problemy z "padającym" JavaScriptem, przez AdTaily (reklamy na głównej które umieszczone są w GlobalTemplate), ponieważ w pliku prototype.js (IP.Board) jest pewna blokada znaku "%" przez co wszystko się gryzie i JS pada. Rozwiązanie jest już w drodze, a na ten moment możecie usunąć ciasteczka i rzeczy w ten deseń aby pozbyć się tymczasowo problemu. :)

Prototype jest biblioteką js, podobnie jak jQuery, nie patrzyłem na funkcję czytającą ciastka, ale zmiana nazwy miasta z Lębork na format odpowiedni dla URL (L%C4%99bork) nie spowodowała błędu, więc może to być wątpliwe.
Opublikowano

Jestem za aby naprawić to wszystko, bo już mnie to do szału doprowadza, czasami mam takie sytuacje, że muszę pisać do moderatora aby edytował mój post, bo mi się wszystko buguje...

Opublikowano

zamiast mówić jak rozwiązać problem powinni go rozwiązać... Wina forum i lenistwa administracji.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...