Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lol Patchuje sie bez konca

masa998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie odpalam lola robi sie patch i zostaje na 99% i patchuje sie bez konca i tylko jest tak jak by ze zostal do spaczowania plik BIN_0x0000000

Pomozcie !

Opublikowano

Ja też długo czekałem, ale pobrałem od nowa i od razu weszło.

SPRÓBUJCIE POBRAĆ AKTUALIZACJE OD NOWA !

Opublikowano

czekam od 16 jest 21:17 ;>

Jeśli w ostateczności nie pomoże to co upy powiedzieli to musisz zrestartować lol'a - błąd jest spowodowany błędami riotu w patchu .

Opublikowano

Ogarnal ktos tego patcha? Czekam czekam od 9:48 i stoi w miejscu :) Nie poddajemy sie i czekamy dalej :>

Godzina 12:31 - Ciagle ten sam stan, nie warto czekac.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

Nie wiem czy to od tego zależy, ale w poprzednim temacie ktoś napisał żeby wyłączyć proces flash'a w menedżerze zadań i zresetować launchera. Wcześniej aktualizowało mi się pół godziny, a po restarcie launchera w 10 minut poszło. Jeszcze raz przypominam, że nie jestem pewiej czy to wyłączenie tego procesu pomaga.

Opublikowano

wszystko juz dziala wystarczylo wylaczyc flasha i resnac clienta i wszystko zadzialalo. ;>

Teraz mam bug splaty

Opublikowano

Yo, jaki to jest ten proces flash'a, ktory trzeba wylaczyc aby gra sie zaktualizowala|

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wczoraj była aktualizacja League of Legends i pewnie wystąpiły błędy :P

Kiedyś też tak miałem , patchowało mi lola i zaraz była aktualizacja i w ogóle nic sie nie działo zatrzymało się na 33% i dubga.

Pobierz nowego LoL'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...