Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma żadnej różnicy...

oba mają taki sam exp (x10) sp,questy itd..

nie wiem jak jest teraz bo nie gram na publicu, ale na Fembrii nie działa stallowanie i exchange itemków;)

Opublikowano

Jest tak samo: są lagi, są te same bugi, jedyna różnica to ta, że na fembrie się wbija za pierwszym razem ^^

Opublikowano

Wkoncu Gm aktywowal mi konto i na ecsro laguje mi mniej niz na fembri;/ troche to dziwne bo na ecsro jest wiecej osob

Opublikowano

@UP Nie ma się co dziwić, Public ma pojemność do 1000 graczy a na fembrii jest wyższe ograniczenie (chyba do 2000) i zwykle jest tam koło 1,3k graczy.

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

turas a niby skad wiesz ze jest do 1000 osob na publicu ? Mi sie wydaje ze jest wiecej bo wbijam na server max 5 minut gdyby byl tylko 1k slotowy cos czuje ze ciezej bylo by sie wbic.

A co do servera to public teraz mniej laguje niz fembria, reszta raczej taka sama

Opublikowano

Sorry ze sie powtazam ale niech ktos wrzuci plik sro_client.exe

Obiecuje dam 5 * ale prosze dajcie bo troche z nim eksperymentowalem i mi sie cos wali...