Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] QualityCraft | Jedno IP Wiele Typów Gier ! | SurvivalGames | Hide'n'Seek | Splegg | TNT Run | The Walls ! | Szukamy budowniczych ! |

WA3MK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

quality-craft.png

Drogi Graczy Minecraft ! Właśnie przed twoimi oczami powstaje nowy serwer Minecraft ! Pewnie się pytasz, co jest w nim tak ciekawego, żeby na nim zagrać.. Przeczytaj dalej, a dowiesz się wszystkiego o naszym serwerze ! Stawiamy na jakość !16m6hy.png

Każdy Typ gry, będzie miał po 10 Aren - Na naszym serwerze będzie aż 5 Typów Mini-Games ! Co parę

tygodni, na serwer będzie dochodzić jedna, nowa Mini-Game !

Zacznijmy od początku serwera - Serwer jeszcze nie powstał, lecz nasze Autorskie pluginy umilą rogrywkę !

Gdy wejdziesz na Serwer, respisz się na Średnim, Epickim Spawnie ! Będzie 5 tzw. ,,Obrazków i napisów''

Wybrałeś już twoją ulubioną Mini-Grę ? No cóż ! Nic innego ci nie pozostało, niż tylko grać !

Serwer na pewno nie będzie skończony w tym miesiącu - Dlaczego ? Ponieważ dużo budowy i dużo Pracy.

Sam nasz H@ nie podoła temu zadaniu, dlatego poszukujemy Budowniczych na nasz serwer !

Wzór Podania:

- Nick:

- Premium ( Tak / Nie ):

- Kontakt (Skype / TS3 ):

- Dlaczego ty?:

- Twoje dzieło ( Dla chętnych ! ):

13yh1li.png

H@ - Wamakaz

Moderator - Będzie rekrutacja.

Budowniczy - REKRUTACJA.

Budowniczy - REKRUTACJA.

Budowniczy - REKRUTACJA.

Logo i grafika jest własnością QualityCraft !

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

Nie napalajcie się na ten serwer, ponieważ WA3MK robi to za 2 tyg powie, że mu administracja się rozpadła tak jak z GTA V Minecraft.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

@Up

Administracja nawaliła, więc postanowiłem zrobić sam swój serwer bez kumpli.

Sam tego nie zrobię ! Tzn. mogę zrobić ale skończę za 2 - 3 msc. Bo dużo budowy, dlatego potrzebuję kogoś, kto nie nawali i zbuduję.

@Edit

Przypominam, iż gdy zostaniesz Budowniczym od razu podajemy ci IP serwera, i pomagasz nam budować.

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

Jesli wyjdzie to wam tak jak hivemc.eu to na 100% wbije na Hide 'n' Seek

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

13 latek próbuje zrobić dobry serwer. Hahaha. Weź mnie nie rozbrajaj i nie zabieraj ludziom patrzeć na twoje żałosne projekty które i tak nie wypalą.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Może ale ten serwer nie wytrzyma 1 msc. Jeśli robisz serwer to nie graj na innych tylko serwerem się zajmuj.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

13 latek próbuje zrobić dobry serwer. Hahaha. Weź mnie nie rozbrajaj i nie zabieraj ludziom patrzeć na twoje żałosne projekty które i tak nie wypalą.

Powiedz mi jedno, co ma wiek do serwera? A Ty ile masz lat 15-16? Może i więcej może i mniej, ogólnie mało mnie to obchodzi. Pamiętaj są ludzie którzy mają po 20 lat i tworzą bardzo ale bardzo i podkreślam jeszcze raz bardzo słabe serwery. Więc Twoja hipoteza jest po*ebana, a co do serwera jeżeli wystartuje to na pewno wbiję.

Może ale ten serwer nie wytrzyma 1 msc. Jeśli robisz serwer to nie graj na innych tylko serwerem się zajmuj.

Ale powiedz mi, jak On nie ma budowniczych to co zrobi na serwerze. Aa... jest to spam/offtopic.

Avonis tu nie chodzi o wiek tylko o to, że nie utrzyma serwera.

Po czym wnioskujesz że nie utrzyma serwera, znasz go? A jak już napisałeś że nie utrzyma serwera to pod jakim względem. Finansowym? Ogarnięcie? Wytłumacz twą wypowiedz.

Opublikowano

Avonis tu nie chodzi o wiek tylko o to, że nie utrzyma serwera.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Wzór Podania:

- Nick:Chocoszok

- Premium ( Tak / Nie ): Tak

- Kontakt (Skype / TS3 ): TS3

- Dlaczego ty?: Umiem ładnie budować, ogarniam plugins itd ;D

Opublikowano

No to jak utrzymasz ? Dobrej maszyny tak łatwo nie utrzymasz. Jak ty chcesz zrobić mini game to na jakiejś zwykłej maszynie będą lagi.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Dobra, spamić nie mam zamiaru tutaj tylko co do @uP

Skąd wiesz jaka będzie maszyna, serwer , itd... skoro serwer nawet nie ruszył.

Albo se nabijasz posty albo wygadujesz jakieś głupoty.

Opublikowano

Avonis wystarczy popatrzeć na serwer mc...eu to zobaczysz ile oni mają trybów i są czasami jaki. Mini game obciążają serwer więc jakiś stone serwer się nie nada.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Zapowiada sie bardzo ciekawie cos jak hive mc albo hypixel tylko ze Polski serwer:)) Z checia wbije na serwer jesli powstanie (Szkoda z tym Gta V bo pomysl swietny,ale niewiem czemu nie ma go do dzisiaj ale pamietam twoj nick na mpc;pp) Pozdrawiam i startujcie!!

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

- Nick:wojto1122

- Premium ( Tak / Nie ): TAK

- Kontakt (Skype / TS3 ):TS3

- Dlaczego ty?:Ponieważ znam się na tym , jak by to powiedziec to moja pasja .Uwielbiam Budować . Mogę budować od 15:00 ponieważ mam szkołę .

- Twoje dzieło ( Dla chętnych ! ):Dzieła jako takiego to nie przedstawie ponieważ net mi ostatnio nawala i SS był by w bardzo słabej jakości ale mogę się wykazać budując na serwie :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...